Saunamökki, Hirsisauna, Valmissauna, Hirsihuvila

Konsta-Talot Oy

Arvosana: 4.3/5 (yhteensä 19 arvostelua).

Konsta-Talot Oy on hirsirakentamisen ammattilainen. Me rakennamme asiakkaillemme hirsiset saunat, huvilat ja aitat vankalla kokemuksella ja vain laadukkaimpia materiaaleja käyttäen. Toimialueemme kattaa koko Suomen. Kun haluat tehdä hirsiunelmistasi totta, käänny meidän puoleemme!

Y-tunnus: 1040575-7
Saunamökki, Hirsisauna, Valmissauna, Hirsihuvila, Kesämökki hirrestä
Pietarsaari, Vaasa, Kokkola, Seinäjoki, Tampere, Oulu


  • Konsta-Talot Oy #1

Hirsiset huvilat, saunat ja aittarakennukset koko Suomen alueelle

Erikoistuotteitamme ovat valmiina paikan päälle siirrettävät saunat ja aitat. Hyödynnämme tuotteissamme puuntyöstön ja suunnittelun nykyaikaisinta teknologiaa, joten voimme muokata valmismallistomme tuotteita myös yksilöllisten toiveiden mukaan.

Valmissaunat ja aittarakennukset
Saunat toimitetaan valmiiksi koottuina. Harvian kiukaalla, vedenlämmittimellä, hormilla ja palonsuojauksella. Tervaleppä lauteet, väliritilällä, selkänojalla ja kiuas suojalla. Mallisto muunneltavissa omia tarpeita vastaavaksi.

Hirsihuvilat ja -saunamökit
Konsta-Taloilla on useita huvilamalleja niin isolle kuin pienellekin perheelle. Kun haluat tehdä hirsiunelmistasi totta, käänny meidän puoleemme!

Meillä on käytössämme muutama erilainen hirsivaihtoehto, joita hyödyntämällä pystymme varmasti vastaamaan kaikkien asiakkaidemme tarpeisiin. Vaihtoehtoina on höylähirttä (70x145 mm) ja lamellihirttä (88x165 mm ja 112x165 mm).

Kun haluat toteuttaa yhteistyössä kokeneen ammattilaisen kanssa hirsisen saunan tai lomamökin, ota meihin yhteyttä. Suunnittelemme ja toteutamme hirsirakennelmia koko Suomen alueella!

Katso lisätiedot sivustoiltamme:
www.konstatalot.fi

Aittarakennus hirrestä, Hirsihuvila, Hirsimökki, Hirsirakennus, Hirsirakenteinen huvila, Hirsirakenteinen mökki, Hirsirakenteinen sauna, Hirsirakenteiset aitat, Hirsisauna, Hirsiset aittarakennukset, Hirsiset huvilat, Hirsiset mökit, Hirsiset saunat, Kesämökki hirrestä, Saunamökki, Valmissauna.

Konsta-Talot Oy Kuorikoskentie 8,69600 Kaustinen

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti