Koneurakointi, Maanrakennus, Kaivuutyöt, Kuljetuspalvelu

Koneurakointi ja Kuljetus J Isomöttönen Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Tarjoamme kaiken maanrakentamiseen liittyvän palvelun koneurakoinnista aina maa-ainesten kuljetukseen! Maanrakennus-, koneurakointi-, louhinta- ja maansiirtoyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Meiltä voit hankkia myös kiviainekset, sekä tilata rahti- ja kappaletavarakuljetukset. Toimimme koko Suomen alueella, ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1820854-7
Koneurakointi, Maanrakennus, Maarakennus, Kaivinkonetyöt, Kaivuutyöt, Louhinta, Kuljetuspalvelu, Lavettikuljetus
Halsua, Kokkola, Kaustinen, Alajärvi, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Vimpeli, Lestijärvi, Veteli, Uusikaarlepyy, Lappajärvi, Pietarsaari, Evijärvi, Jyväskylä, Laukaa, Toholampi, Kannus, Sievi, Haapajärvi, Viitasaari, Äänekoski, Saarijärvi, Karstula, Ähtäri, Kuortane, Lapua, Kauhava


  • Koneurakointi ja Kuljetus J Isomöttönen Oy #1

Maanrakennus, koneurakointi, maansiirtotyöt ja kuljetukset ammattitaidolla

Koneurakointi ja Kuljetus J Isomöttönen Oy tekee yli 20 vuoden kokemuksella kaikenlaiset maanrakennus-, koneurakointi-, louhinta- ja maansiirtotyöt. Tarjoamme kaiken maanrakentamiseen liittyvän palvelun koneurakoinnista aina maa-ainesten kuljetukseen! Meiltä voit hankkia myös kiviainekset, sekä tilata rahti- ja kappaletavarakuljetukset.

Kalustomme on todella kattava, joten saat kaikki palvelut yhdestä paikasta!

Maansiirto ja maanrakennus
Teemme maanrakennustyöt laidasta laitaan pienistä suuriin kokonaisuuksiin. Esimerkiksi perustustyöt, ojien kaivuut, kunnallistekniikat, salaojitukset, tienpohjatyöt, talonpohjatyöt ja muut maanmuokkausurakat. Käytössämme on monipuolinen ja tehokas kalusto, joka yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen kohteessa kuin kohteessa.

Kuljetuspalvelut
Toimitamme kiviaineksia sekä muita maa-aineksia, mutta meiltä hoituu ammattitaidolla myös mm. rahtikuljetukset, kappaletavarakuljetukset ja elementtikuljetukset.

  • Kuljetuspalvelut
  • Kiviainestoimitukset
  • Maa-ainestoimitukset
  • Rahtikuljetukset
  • Kappaletavarakuljetukset
  • Elementtikuljetukset

Louhintatyöt
Louhinta ja maansiirto on monesti tarpeen rakennusten pohjatöitä tehdessä, kun kalliopinta on lähellä maan pintaa, jotta talojen perustukset, rakenteet ja mahdolliset kunnallistekniikan putket saadaan sijoitettua oikein. Kaikenlainen louhinta vaatii aina ammattilaisen panostuksen, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kiviainekset
Koneurakointi ja Kuljetus J Isomöttönen Oy tekee myös käyttökiven louhintatöitä, jolloin tuloksena on mm. kalliomursketta ja sepeliä. Meiltä saat kivi-ainekset kohteeseen myös kuljetettuna.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Elementtikuljetus, Kaivinkonetyöt, Kaivuutyöt, Kappaletavarakuljetus, Kiviainekset, Koneurakointi, Kuljetusliike, Kuljetuspalvelu, Kunnallistekniikka, Lavettikuljetus, Louhinta, Louhintatyöt, Maa-aineskuljetus, Maa-ainestoimitus, Maanmuokkaus, Maanrakennus, Maarakennus, Ojankaivuu, Piharakentaminen, Pohjarakentaminen, Rahtikuljetus, Salaojitus, Viherrakentaminen.

Koneurakointi ja Kuljetus J Isomöttönen Oy Taipaleentie 140,69980 Möttönen

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti