Metsäurakointi, Metsäkoneurakointi, Koneellinen puunkorjuu

Konepalvelu Hölrin Oy

Arvosana: 4.7/5 (yhteensä 3 arvostelua).

Olemme vuodesta 1987 toiminut yritys ja yksi Etelä-Pohjanmaan suurimmista metsäkoneurakoitsijoista. Kokemus, ammattitaitoiset työntekijät ja osaurakoitisjat sekä toimivat koneet luovat puitteet hyvälle työlaadulle niin metsässä kuin maalla. Palvelemme Etelä-Pohjanmaalla, tarvittaessa koko Suomen alueella.

Y-tunnus: 1021477-4
Metsäurakointi, Metsäkoneurakointi, Koneellinen puunkorjuu
Rintala, Ylihärmä, Alahärmä, Seinäjoki, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri, Etelä-Pohjanmaa


  • Konepalvelu Hölrin Oy #1

Metsä-, maanrakennus- ja maatalousalan palvelut vuosien ammattitaidolla

Konepalvelu Hölrin Oy on vuodesta 1987 toiminut yritys ja olemme yksi Etelä-Pohjanmaan suurimmista metsäkoneurakoitsijoista. Kokemus, ammattitaitoiset työntekijät ja osaurakoitisjat sekä toimivat koneet luovat puitteet hyvälle työlaadulle niin metsässä kuin maalla.

Metsäkoneurakointi

Olemme Etelä-Pohjanmaan suurimpia metsäkoneyrittäjiä ja meillä on 25 vuoden kokemus alalta. Konepalvelu Hölrin Oy ja UPM Kymmene Metsä ovat solmineet ensimmäisen sopimuksen vuonna 1995 ja avainyrittäjäsopimuksen vuonna 2007. Vuodesta 2018 alkaen olemme urakoineet myös Keitele Groupille sekä EPM Metsälle. Näiden isojen urakanantajien välityksellä toimimme myös metsänhoitoyhdistysten kanssa.

Lisäksi yksityiset metsänomistajat ottavat yhteyttä ja heidän kanssaan asiat sovitaan tilanteen mukaan.

Yrityksemme käyttää Ponssen ja John Deeren metsä- ja ajokoneita. Hitachi ja Volvo – merkkiset kaivinkoneet ovat mukana metsätöissä.

Maanrakennus ja maatalousalan palvelut

Tänä päivänä palvelemme maanviljelijöitä avo-ojia kaivamalla tai salaojittaen. Lisäksi raivataan peltoja sekä nostetaan kiviä pellosta seuloen seulakauhalla. Salaojitus hoidetaan kaivinkonekäyttöisellä Monix -salaojittimella ja Sora-Maralla.

Märät ja upottavat olosuhteet hoidetaan käyttäen apuna kaivuualustoja. Näiden alustojen avulla kone pysyy hyvin pinnalla ja työ edistyy märkyydestä huolimatta.

Yrityksemme palvelee myös rakentajia rakentamisen alkuvaiheessa sekä pihatöissä.

Palvelemme Etelä-Pohjanmaalla, tarvittaessa koko Suomen alueella.

Koneellinen metsäenergian korjuu, Koneellinen puunkorjuu, Koneurakointi, Laadunhallinta ja koulutus, Maanrakennus , Maanrakennus ja maatalousalan palvelut, Maanrakennuspalvelut, Maarakennus, Maatalouden koulutus, Maatalouden koulutuspalvelut, Maatalouden laadunhallinta, Maatalousala, Maatalousalan palvelut, Maataloutta palvelevat työt, Metsäkoneurakointi, Metsäurakointi.

Konepalvelu Hölrin Oy Pahkakankaantie 920,62410 Rintala

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti