Putkimies, Putkityöt, LVI-asennus, LVI-tuotteet

Kolarin LVI-Tarvike Ky

Arvosana: 4,9/5 (yhteensä 7 arvostelua).

Kolarin LVI-Tarvike Ky tarjoaa monipuolista ja laadukasta LVI-asennuspalvelua Kolarin ja lähikuntien alueella. Toteutamme putkityöt niin saneeraus- kuin uudiskohteisiinkin varmalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

Putkimies, Putkari, Putkityöt, Putkityö, LVI-asennus, LVI-työt, LVI-tuotteet • Y-tunnus: 0429923-0
Kolari, Kittilä, Muonio, Ylläs, Sieppijärvi, Hannukainen, Äkäslompolo


  • Kolarin LVI-Tarvike Ky #1

LVI-työt ja -asennukset Kolarin ja lähikuntien alueella

Toteutamme kaikki LVI-alan työt, niin saneeraukset kuin uudiskohteetkin vankalla ammattitaidolla ja vuosien tuomalla kokemuksella. Kiinnitämme huomiota siistiin ja huoliteltuun asennukseen. Pidämme kiinni aikatauluista ja olemme tavoitettavissa myös kiireellisissä putkitöissä.

Meiltä saat putkityöt ja LVI-asennukset sekä alan tarvikkeet laajasta valikoimasta. Soita ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

Kun tarvitset ammattitaitoista tekijää, ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumput, Ilmastoinnin asennus, Ilmastointiasennus, Ilmastointityöt, Lämminvesivaraajat, LVI asennukset, LVI asennus, LVI suunnitelma, LVI tuotteet, LVI työt, LVI-alan työt, LVI-asennus, LVI-asennusta, LVI-liike, LVI-palvelu, LVI-suunnittelu, LVI-töitä, LVI-tarvikkeet, LVI-tuotteet, LVI-työt, Lviasennukset, Maalämpöpumput, Putkari, Putkiliike, Putkimiehet, Putkimies, Putkityö, Putkityöt, Viemärityöt.

Kolarin LVI-Tarvike Ky Saarentie 4, 95900 Kolari

Yhteystiedot

  • 0400 393 848

Palvelemme paikallisesti