Parketin asennus ja hionta, Lattian hionta, Puulattian hionta

Kokkolattia Ahola Oy

Arvosana: 4.3/5 (yhteensä 3 arvostelua).

Kokkolattia Ahola Oy on lattiatöihin erikoistunut yritys. Asennamme parketit ja laminaatit sekä hiomme kaikki puulattiat Kokkolan ja lähikuntien alueilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 2584966-8
Laminaatin asennus, Parketin hionta, Parketin asennus, Lattian hionta, Puulattian hionta, Laminaattilattian asennus
Kokkola, Pietarsaari, Vaasa, Ylivieska, Kalajoki, Raahe, Kannus, Sievi, Teerijärvi


  • Kokkolattia Ahola Oy #1

Lattia-asennukset ja hionnat Kokkolan seudulla

Asennamme parketit ja laminaatit, hiomme puulattiat uuteen loistoonsa ja teemme tarvittaessa pienimuotoiset timpurityöt kuten listojen asennukset. Työskentelemme talotehtaille sekä yksityisasukkaille Kokkolasta aina 200 km säteelle, kysy asennusta myös yrityksesi tarpeisiin!

Parketin ja laminaatin asennus
Parketin ja laminaatin asennuset ammattilaisen käsistä. Teemme asennustöitä Kokkolan seudulla talotehtaille, sekä myös yksityisille ja muille yrityksille tarpeen mukaan. Lattia-asennuksiin erikoistunut ammattilainen asentaa parketit ja laminaatit näppärästi tottunein ottein. Kaikki työvaiheet pohjasta pintaan ja oikeisiin mitoituksiin tehdään erityisellä huolellisuudella. Näin lattiasta tulee tiivis, kaunis ja kestävä osa koko asunnon sisustusta.

Lattian hionta ja pintakäsittely
Puulattian hionta elvyttää puun uuteen loistoonsa sekä herättää henkiin puun luonnollisen kauneuden. Puu onkin oivallinen lattiamateriaali, sillä se voidaan käsitellä moneen kertaan uudenveroiseksi. Ammattilaistemme käsissä lattia saa lisää elinvuosia ja koti säilyttää lämpimän tunnelmansa, jota puu ympärilleen luo. Hiomme keikki puulattiat Kokkolan ja lähikuntien alueilla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Laminaatin asennus, Laminaattilattian asennus, Lattia-asennus, Lattian hionta, Lattian pintakäsittely, Parketin asennus, Parketin hionta, Puulattian hionta.

Kokkolattia Ahola Oy Pärehöyläntie 2,67600 Kokkola

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti