Maalari, Maalausliike

Koistinen Janne Tmi

Arvosana: 3.8/5 (yhteensä 43 arvostelua).

Tmi Janne Koistinen on luotettava ja ammattitaitoisen palvelun maalausliike Lohjalla. Meiltä saat maalauspalveluiden lisäksi remonttipalvelut koko Uudenmaan alueella. Asiakkaitani ovat yksityiset, yritykset, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet. Palvelen Lohjalta käsin koko Uudenmaan alueella.

Y-tunnus: 2590057-4
Maalari, Maalausliike, Ulkomaalaus, Sisämaalaus, Koristemaalaus, Erikoismaalaus, Maalaustyöt
Lohja, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Raasepori, Siuntio, Vihti


Maalaustyöt ja remontit pitkällä kokemuksella

Olen tehnyt maalaus- ja remonttitöitä jo 30 vuoden ajan, ja vuodesta 1996 olen toiminut yrittäjänä. Minulta saat asiantuntevaa maalarin palvelua sovitusti ja aikataulussa. Palveluihini kuuluvat:

  • Maalaustyöt
  • Sisämaalaus
  • Ulkomaalaus
  • Remonttipalvelut

Sisämaalaus

Onko edessä huoneistoremontti ja etsit luotettavaa tekijää sisämaalaus- ja remonttitöihin? Olet oikeassa paikassa! Toteutan taidokkaat sisämaalaustyöt Lohjalla ja koko Uudenmaan alueella. Palvelen niin yksityisiä, yrityksiä kuin taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä yli 30 vuoden vankalla kokemuksella.

Jätä huoneistosi tai kiinteistösi sisämaalaus ammattilaisen huoleksi niin saat varmasti hyvää jälkeä ja aikataulut pitävät. Teen mm.

  • Tehostemaalaukset
  • Erikoismaalaukset
  • Muut sisämaalaustyöt

Ulkomaalaus

Ulkomaalaus on ajankohtaista, kun julkisivu alkaa rapistua tai talon vanha maalipinta hilseillä. Vai haluaisitko talollesi vain uuden, pirteän, suojaavan maalipinnan? Oli niin tai näin, Tmi Janne Koistinen Lohjalta hoitaa talojen ja kiinteistöjen maalaustyöt huolellisesti ja luotettavasti koko Uudenmaan alueella.

Asiakkaitani ovat niin yksityiset, yritykset, taloyhtiöt kuin rakennusliikkeet. Maalaan niin omakotitaloja, kiinteistöjä kuin muitakin kohteita, puu- kuin kiviainesjulkisivuja sekä peltimateriaaleja. Hoidan myös pintakäsittelytyöt asiaankuuluvalla huolellisuudella. 30 vuoden kokemukseni ja vankka ammattitaitoni takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Erikoismaalaukset, Erikoismaalaus, Koristemaalaus, Maalari, Maalarimestarit, Maalaus firmat, Maalausliike, Maalausliikkeet, Maalaustyö hinta, Maalaustyöt, Pienremontit, Remonttipalvelut, Sisämaalaukset, Sisämaalaus, Suomalainen maalari, Tasoite ja maalaustyöt, Tehostemaalaukset, Ulkomaalaukset, Ulkomaalaus.

Koistinen Janne Tmi Postikatu 10 C 8,08100 Lohja

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti