Ilmalämpöpumppu, Maalämpöpumppu, Kylmälaitehuolto

Kodinkonehuolto Suoraniemi Oy

Arvosana: 4/5 (yhteensä 4 arvostelua).

Kodinkonehuolto Suoraniemi Oy on Kuusamossa toimiva kodinkoneiden, kylmälaitteiden ja suurkeittiölaitteiden asennuksiin, huoltoihin ja korjauksiin erikoistunut liike. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiäkin Koillis-Suomen alueella. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset apua laitteidesi kanssa!

Ilmalämpöpumppu, Maalämpöpumppu, Kodinkonehuolto, Ilmalämpöpumpun asennus, Ilmalämpöpumpun huolto, Kylmälaitehuolto, Kylmäkonehuolto, Maalämpöpumpun huolto, Maalämpöpumpun asennus, Kodinkoneen korjaus, Kaasulaitehuolto • Y-tunnus: 2731496-6
Kuusamo, Taivalkoski, Posio, Salla, Suomussalmi, Kemijärvi, Pelkosenniemi, Savukoski


  • Kodinkonehuolto Suoraniemi Oy #1
  • Kodinkonehuolto Suoraniemi Oy #2

Kodinkoneiden, kylmäkoneiden ja suurkeittiölaitteiden huollot ammattitaidolla Kuusamossa ja Koillis-Suomessa

Kodinkonehuolto Suoraniemi Oy on Kuusamossa toimiva kylmäkoneisiin, kylmähuoneisiin ja suurkeittiölaitteisiin erikoistunut liike. Asennamme ja huollamme kuntoon niin yksityisien kotitalouksien, yrityksien kuin muidenkin toimijoiden kodinkoneet, kylmälaitteet ja muut ammattikoneet vuosien ammattitaidolla. Osaava ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ripeästi Kuusamon seudulla ja muualla Koillis-Suomen alueella.

Kodinkone- ja kylmäkonehuoltojen merkkiliike Kuusamossa
Kodinkonehuolto Suoraniemi Oy on täyden palvelun kodinkone- ja kylmäkonehuoltaja Kuusamossa. Toimimme useiden tunnettujen merkkien valtuutettuna huolto- ja korjausliikkeenä Koillis-Suomen alueella. Kodinkone- ja kylmäkonehuoltojen lisäksi myymme erilaisia kylmälaitteita ja kodinkoneita niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Soita meille, niin katsotaan, miten voimme parhaiten olla avuksi!

Olemme keskittyneet useiden tunnettujen laitevalmistajien laatumerkkien huoltoon. Monivuotisen kokemuksemme ja laitevalmistajien antaman mallikohtaisen koulutuksen ansiosta hoidamme laitteet takuulla kuntoon. Huollamme kodinkoneita myös takuuajan ulkopuolella, ja tarjoamme apuamme myös muiden, kuin edustamiemme laitteiden omistajille.

  • Kodinkoneet: Miele, Gram, Whirlpool, Indesit, Festivo, Smeg, Faber, Elica.
  • Suurkeittiölaitteet: Dieta, Electrolux Professional, Metos.
  • Pesulakoneet: Electrolux Professional, Miele Professional.
  • Siivouslaitteet: Hako, Nilfisk.
  • Kaasulaitteet: Sunwind.
  • Ilmalämpöpumput: Mitsubishi Electric, Gree, Toshiba.
  • Maalämpöpumput ja ilmalämpöpumput: Nibe.
  • Kylmälaitteet ja jäähdytysjärjestelmät, ilmastoinnin jäähdytykset.

Huolto- ja korjauspalvelut kattavasti
Teemme huolto- ja korjaustyöt kaikenlaisille koti- ja ammattikäyttöön tarkoitettuihin laitteille. Laitteen koosta riippuen palvelemme joko liikkeessämme Kuusamossa tai asiakkaan luona.

Ota yhteyttä huoltojen ja korjausten asiantuntijaan!

Ammattikoneiden huolto, Ammattikoneiden korjaus, Ilmalämpöpumppu, Ilmalämpöpumpun asennus, Ilmalämpöpumpun huolto, Ilmalämpöpumpun myynti, Ilmastoinnin jäähdytyksen asennus, Ilmastoinnin jäähdytyksen huolto, Ilmastoinnin jäähdytyksen myynti, Jäähdytysjärjestelmän asennus, Jäähdytysjärjestelmän huolto, Jäähdytysjärjestelmän myynti, Kaasulaitehuolto, Kaasulaitteen asennus, Kaasulaitteen huolto, Kaasulaitteen myynti, Kodinkoneen asennus, Kodinkoneen huolto, Kodinkoneen korjaus, Kodinkonehuolto, Kylmäkoneen asennus, Kylmäkoneen huolto, Kylmäkonehuolto, Kylmälaitehuolto, Kylmälaitteen asennus, Kylmälaitteen huolto, Kylmälaitteen myynti, Maalämpöpumppu, Maalämpöpumpun asennus, Maalämpöpumpun huolto, Maalämpöpumpun myynti, Pesulakoneen asennus, Pesulakoneen huolto, Pesulakoneen myynti, Pesulakonehuolto, Siivouslaitehuolto, Siivouslaitteen asennus, Siivouslaitteen huolto, Suurkeittiölaitehuolto, Suurkeittiölaitteen asennus, Suurkeittiölaitteen huolto, Valtuutettu huoltoliike, Bauknecht, Beko, Dieta, Electrolux Professional, Elica, Faber, Festivo, Fisher & Paykel, Gram, Gree, Hako, Hotpoint, Indesit, KitchenAid, Metos, Miele, Mitsubishi Electric lämpöpumput, Nibe, Nilfisk, Smeg, Sunwind, Toshiba lämpöpumput, Whirlpool.

Kodinkonehuolto Suoraniemi Oy Teollisuustie 10, 93600 Kuusamo

Yhteystiedot

Ota yhteyttä
040 080 3783
040 747 3263

Palvelemme paikallisesti