Ilmalämpöpumput, Kylmälaitteet, Sähköasennus, Kylmäasennus

Kodinkonehuolto Korhonen Ky

Arvosana: 4.3/5 (yhteensä 15 arvostelua).

Kun tehtävänä on kodinkoneiden huolto tai asennus, palvelee Kodinkonehuolto Korhonen Ky vuosien tuomalla ammattitaidolla. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 1609483-0
Ilmalämpöpumput, Kylmälaitteet, Sähköasennus, Kylmäasennus
Kiuruvesi, Iisalmi, Pielavesi, Vieremä, Keitele, Lapinlahti, Sonkajärvi, Ylä-Savo


Kodinkoneiden ja kylmälaitteiden, kuten ilmalämpöpumppujen asennus ja huoltopalvelut ammattitaidolla

Kodinkonehuolto Korhonen Ky:n toimialana on ilmalämpöpumppujen, kodinkoneiden, sähkölaitteiden, kylmälaitteiden sekä huoneilmajäädytyslaitteiden myynti, huolto ja asennus. Myymme laadukkaat ilmalämpöpumput edullisesti ja meillä on myös Mitsubishi-, Panasonic- ja Daikin-laitteiden merkkihuoltopalvelu.

Palvelemme asiakkaita Kiuruvedeltä käsin, mutta toimialuettamme on koko Ylä-Savo. Kodinkonehuolto Korhosella on viranomaisten myöntämät sähkö- ja kylmäasennusluvat. Yrityksessä työskentelee kaksi asentajaa. Palvelemme arkisin kello kahdeksasta lähtien.

Asennamme ja huollamme:

  • kodinkoneita
  • sähkölaitteita
  • kylmälaitteita
  • huoneilmanjäädytyslaitteita

Meillä on myös Mitsubishi-, Panasonic- ja Daikin-laitteiden merkkihuoltopalvelu. Lisäksi myymme ilmalämpöpumppuja.

Tutustu palveluihimme tarkemmin kotisivuillamme tai ota yhteyttä!

Huoneilmajäähdytyslaitteet, Ilmalämpöpumpun asennus, Ilmalämpöpumpun huolto, Ilmalämpöpumpun myynti, Ilmalämpöpumput, Jäähdytyslaitteiden asennus, Jäähdytyslaitteiden huolto, Jäähdytyslaitteiden myynti, Kodinkoneiden asennus, Kodinkoneiden huolto, Kylmäasennus, Kylmälaitteet, Kylmälaitteiden asennus, Kylmälaitteiden huolto, Mitsubishi ilmalämpöpumput, Mitsubishi lämpöpumput, Panasonic ilmalämpöpumput, Panasonic lämpöpumput, Sähköasennus, Sähkölaitteiden asennus, Sähkölaitteiden huolto.

Kodinkonehuolto Korhonen Ky Jysinahontie 88,74700 Kiuruvesi

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti