Pesula, Mattopesula

Karhulan Pesuliike Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Karhulan Pesuliike Oy on Kaakonkulmalla toimiva täyden palvelun pesutalo. Olemme Kotkan vanhin pesula ja olemme tarjonneet pesulapalveluita asiakkaillemme jo vuosikymmenien ajan. Ammattitaitomme takaa materiaaleille aina sopivan pesun. Kuivapesut herkille kankaille, mattopesut sekä työvaatteiden puhdistukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Y-tunnus: 9066090-9
Pesula, Mattopesula, Kemiallinen pesu, Kuivapesu, Lakanoiden pesu
Kotka, Karhula, Hamina


  • Karhulan Pesuliike Oy #1
  • Karhulan Pesuliike Oy #2
  • Karhulan Pesuliike Oy #3

Täyden palvelun pesula palveluksessasi!

Olemme olleet toiminnassa Karhulassa jo vuodesta 1961, tuottaen laadukasta pesulapalvelua Kotkan ja Haminan alueiden asukkaille ja yrityksille. Olemme pieni 7 hengen perheyritys. Palvelemme sinua lämminhenkisesti ja henkilökohtaisesti jokaisella käyntikerrallasi. Vuosien saatossa olemme keskittyneet vahvasti juuri asiakaslähtöiseen palveluun. Sinun tyytyväisyytesi on meidän menestyksemme merkki!

Pesulapalveluita yksityisille ja yrityksille
Tuotamme kattavia pesulapalveluita yksityisille sekä yrityksille. Pesemme vaatteet ja matot; kankaat ja hatut. Ammattikäyttöön tarkoitetuilla laitteilla ja pesuaineilla sekä vuosikymmenien aikana karttuneella kokemuksella osaamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista ja yksilöllistä pesulapalvelua ensi tapaamisesta lähtien.

Ammattitaitoinen ja puhdas lopputulos valkopyykille sekä kirjopyykille
Hyvä vaatepesula tietää kankaiden luonteen ja rajoitukset. Kun jätät pyykkisi meille, voit luottaa täysin ammattitaitoomme ja ottaa itse rennosti. Valitsemalla oikeat pesuaineet, lämpötilan ja välineet säilyvät tekstiilit uuden veroisina pidempään ja värit kirkkaina. Pesupalveluidemme avulla valkopyykkisi hohtaa jälleen raikkaan valkoisena ja kirjopyykkisi saa uutta väriä pintaansa. Kerro vain ensin meille, minkälaista pesua haluat vaatteillesi tai muille tekstiileille. Me takaamme puhtaan lopputuloksen.

Osaamme myös neuvoa sinua vaatteiden pesuun ja ylläpitoon liittyvissä asioissa vuosikymmenien kokemuksella. Voit jutustella kanssamme kun tuot pyykkisi meille pestäväksi.

Tule käymään tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Erikoiskankaiden pesu, Hatun pesu, Kankaan pesu, Kemiallinen pesu, Kemiallinen pesu Hamina, Kemiallinen pesu Karhula, Kemiallinen pesu Kotka, Kirjopyykin pesu, Kuivapesu, Kuivapesu Hamina, Kuivapesu Karhula, Kuivapesu Kotka, Laakapesu, Lakanoiden pesu, Lakanoiden pesu Hamina, Lakanoiden pesu Karhula, Lakanoiden pesu Kotka, Mattopesu, Mattopesula, Mattopesula Hamina, Mattopesula Karhula, Mattopesula Kotka, Pesula, Pesula Hamina, Pesula Karhula, Pesula Kotka, Pesulapalvelu, Pesupalvelu, Pesutalo, Sopimuspesu, Sopimuspesula, Työasun pesu, Työhaalareiden pesu, Työvaatepesu, Työvaatteiden pesu, Vaatepesu, Valkopyykin pesu.

Karhulan Pesuliike Oy Virsumäentie 32,48600 Kotka

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti