Kannon jyrsintä, Kannon poisto, Kantojyrsintä

Kantojyrsintä Mikrant

Arvosana: 4.3/5 (yhteensä 20 arvostelua).

Kantojyrsintä Mikrant toteuttaa kantojen jyrsintää ja poistoja Etelä-Suomen alueella, pääosin Forssan alueella.

Y-tunnus: 3165238-6
Kannon jyrsintä, Kannon poisto, Kantojyrsintä
Forssa, Jokioinen, Tammela, Humppila, Ypäjä, Somero, Loimaa, Hämeenlinna, Urjala, Salo, Loppi, Riihimäki, Hattula, Punkalaidun, Karkkila, Huittinen, Lohja, Oripää, Koski Tl, Janakkala, Akaa, Hyvinkää, Säkylä, Lieto, Paimio, Marttila


Kantojen jyrsintä Etelä-Suomen alueella

Pihoilla, nurmikkoalueille sekä puistoissa olevat kannot on helppo poistaa paikoiltaan jyrsimällä. Yrityksemme palvelee kuluttajia, yrityksiä, kaupunkeja sekä kuntia. Toteutamme kaikki kohteet urakkana, joten saatte kiinteän hinnan, jossa pysymme.

Kannon poisto jyrsimällä on kustannustehokasta
Kantojen jyrsintä on huomattavasti halvempi vaihtoehto kuin kaivinkoneella kannon ylös kaivaminen. Jyrsinnällä maahan ei jää suurta monttua, joka pitäisi täyttää maa-aineksella. Kun hakkeen on vienyt kompostiin, muita toimenpiteitä ei tarvita. Jyrsinnästä syntyneen hakkeen voi hyödyntää myös Piha- ja pensassomisteena.

Kannon jyrsintä onnistuu helposti myös pienessä tilassa. Kantojyrsintä toteutetaan Carlton SP5014 TRX koneella, jossa on kumitelasto. Jyrsijällä pääsee erittäin haastaviin paikkoihin joiden leveys on vähintään 90cm ja jonne on esteetön kulku koneella. Palvelemme asiakkaitamme koko Etelä-Suomen alueella.

Golfkentän kantojyrsintä
Golfkentillä kannot on huomattava haitta pelaajille ja kentänhoidolle. Kantojyrsintä on yksi tehokkaimmista ja kustannustehokkaimmista tavoista poistaa häiritsevät kannot pihoista, puistoista, virkistysalueilta, golfkentiltä ym.

Kantojen poistosta voit hakea kotitalousvähennystä
Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löytyy verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kannon poistosta!

Carlton kantojyrsin, Golfkentän kantojyrsintä, Golfkenttien kantojyrsintä, Kannon jyrsintä, Kannon poisto, Kannon poisto jyrsimällä, Kannon poisto jyrsimellä, Kantojen jyrsintää, Kantojen poistoa, Kantojen poistoja, Kantojyrsin, Kantojyrsintä, Kantojyrsintä hinta.

Kantojyrsintä Mikrant Haapatie 3,30420 Forssa

Yhteystiedot

Kantojyrsintä Mikrant
041 432 3779

Palvelemme paikallisesti