Puuseppä, Puusepänliike, Puuportaat

Kaluste- ja Porrasvalmiste Ky Ismo Rantalainen

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Puuseppä Ismo Rantalainen valmistetaa asiakastilausten mukaan mittatilaustöinä portaat ja puutuotteet sekä erikoiskalusteet. Tuotteet valmistetaan käsityönä alusta loppuun ja käydään asentamassa paikanpäällä. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Y-tunnus: 0499859-2
Puuseppä, Puusepänliike, Puuportaat, Mittatilausportaat, Erikoiskalusteet, Mittatilaushuonekalut
Rautalampi, Kuopio, Suonenjoki, Tervo, Vesanto, Hankasalmi, Konnevesi, Pieksämäki, Kerkonjoensuu


Puukäsityön ammattilainen

Kaluste- ja porrasvalmiste Ky on vuonna 1978 perustettu yritys. Puuseppä Ismo Rantalaisella on lähes 30 vuoden kokemus työstään. Tuotteet valmistetaan asiakastilausten mukaan mittatilaustöinä ja portaat käydään asentamassa paikanpäällä.

Portaiden ja kaiteiden lisäksi yritys valmistaa erikoiskalusteita ja erikoismuotoiltuja tuotteita. Erikoiskalusteista esimerkiksi suuret pylvässängyt ovat näyttäviä ja persoonallisia. Erikoismuotoiltuja tuotteita yritys on valmistanut muun muassa kirkkoihin. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa pieniinkin yksityiskohtiin tuotetta tilatessaan, sillä kaikki valmistetaan käsityönä alusta loppuun.

Asiantunteva ammattilainen auttaa asiakasta tarpeen tullen suunnittelemaan tuotetta ja auttamaan materiaalivalinnoissa. Yleisimmät materiaalit ovat mänty ja koivu, joiden lisäksi on käytössä tammi, pyökki ja saarni. Saatavilla on myös erikoispuulajeja.

Maanlaajuinen asennuspalvelu - ota yhteyttä!

Alttarikaluste, Erikoiskalusteet, Erikoismuotoillut tuotteet, Huonekalut mittatilaustyönä, Kaiteet, Kalusteet, Kehto, Mittatilaushuonekalut, Mittatilausportaat, Porrassuunnittelu, Portaat, Portaat mittatilauksena, Portaat mittatilaustyönä, Portaiden asennus, Portaiden suunnittelu, Puuhuonekalut, Puuhuonekalut mittatilauksena, Puuportaat, Puuseppä, Puusepänliike, Pylvässänky, Rappuset, Sänky mittatilaustyönä, Tilauspuuseppä.

Kaluste- ja Porrasvalmiste Ky Ismo Rantalainen Halmesaarentie 79,77930 Kerkonjoensuu

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti