Vaijerisahaus, Timanttivaijerisahaus, Tienalitus

Kaivu ja Kuljetus Pyöriäinen

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Kaivu ja Kuljetus Pyöriäinen Ay on luotettava kumppani suurten rakenteiden timanttivaijerisahauksissa sekä maanrakennus- ja louhintatöissä. Asiantuntijuutemme ja taitavien työntekijöidemme avulla pystymme löytämään toimivat ratkaisut haastaviinkin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 0727536-5
Vaijerisahaus, Timanttivaijerisahaus, Kalliosahaus, Tienalitus, Maanrakennus, Louhinta
Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Salo, Kotka, Porvoo, Kokkola, Hyvinkää, Lohja, Järvenpää, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Tuusula, Rauma, Kerava, Kajaani


  • Kaivu ja Kuljetus Pyöriäinen #1

Timanttivaijerisahaukset, tienalitus, louhinta ja metriporaus ammattitaidolla koko Suomessa

Kaivu ja Kuljetus Pyöriäinen Ay on timanttivaijerisahauksiin erikoistunut yritys, joka tekee myös louhinnat, tienalitukset, metriporaukset, maanrakennustyöt sekä lavettikuljetukset ammattitaidolla. Toimintaamme kuuluu myös kiviainesmyynti. Toimialueemme ulottuu Tohmajärveltä koko Suomeen.

Suoritamme luotettavasti niin suuret kuin pienetkin työt kaupungeille, kunnille, rakennus- ja teollisuusalan yrityksille sekä yksityisille asiakkaille. Panostamme yksilölliseen ja luotettavaan palveluun sekä laadukkaaseen työnjälkeen. Palvelemme asiakkaitamme jo yli 50 vuoden kokemuksella.

Vaijerisahaus leikkaa kalliota betonia ja rautaa
Olemme erikoistuneet vaijerisahaukseen, jonka avulla voi leikata kallioita ja erittäin vahvoja rakenteita. Timanttivaijerisahaus sopii esimerkiksi raskaasti raudoitetun betonin, kallion tai vaikka puhtaan raudan leikkaamiseen. Sen avulla sahaamme onnistuneesti hankalankin muotoiset kappaleet. Lue lisää timanttivaijerisahauksesta!

Louhinnat, tienalitukset ja metriporaukset
Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat myös tienalitukset, louhinnat sekä metriporaukset. Teemme laadukkaasti erilaiset maanrakennustyöt, kuten rakennusten pohjatyöt, kaavatiet sekä vesihuollon ja viemärien rakentamisen. Hoidamme luotettavasti myös lavettikuljetukset. Lue lisää maanrakennuksesta ja muista töistä!

Kiviainesten myynti
Myymme korkealaatuista ja tutkittua kiviainesta, kuten mursketta, sepeliä ja louhetta. Toimitamme kiviainekset pihallesi tai työmaallesi sovittuna ajankohtana.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaavatiet, Kallion vaijerisahaus, Kalliosahaus, Lavettikuljetukset, Louhinta, Maanrakennus, Metriporaus, Rakennusten pohjatyöt, Tienalitus, Timanttivaijerisahaus, Vaijerisahaus, Vesihuollon rakentaminen, Viemärien rakentaminen.

Kaivu ja Kuljetus Pyöriäinen Alatie 14,82600 Tohmajärvi

Yhteystiedot

Ota yhteyttä
0400 272 965
0400 376 501

Palvelemme paikallisesti