Maanrakennus, Koneurakointi, Maansiirto

Kaivinkoneurakoitsija Pasi Laajola

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Olemme Salon alueella toimiva maanrakennusalan yritys. Toteutamme kaivuu- ja maansiirtotyöt yli 30 vuoden kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Toimimme pääsääntöisesti Someron sekä muun Suur-Salon talousalueen seudulla. Ota yhteyttä!

Maanrakennus, Koneurakointi, Kaivinkoneurakointi, Kaivuutyöt, Maansiirtotyöt • Y-tunnus: 1327150-4
Salo, Suomusjärvi, Kiikala, Kisko, Muurla, Pertteli, Halikko, Kuusjoki, Perniö, Särkisalo, Somero


  • Kaivinkoneurakoitsija Pasi Laajola #1

Maansiirto- ja kaivuutyöt 30 vuoden kokemuksella

Kaivinkoneurakoitsija Pasi Laajola on Salon alueella toimiva maanrakennusalan yritys. Toteutamme kaivuu- ja maansiirtotyöt yli 30 vuoden kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Toimialueemme kattaa myös Someron sekä muun Suur-Salon talousalueen. Muut kohteet sopimuksen mukaan.

Palvelemme asiakkaita kaikissa maanrakennusalan työtehtävissä nykyaikaisella ja monipuolisella kalustolla. Meiltä saatet kokonaisvaltaiset ja kustannustehokkaat ratkaisut maanrakennusprojektillesi.

Käytössä on kaivuu- ja maansiirtotöihin tarvittava kalusto, joilla hoituu hommat niin yksityisille, kuin yrityksille. Työkoneet soveltuvat hyvin myös haastaville ja erityisosaamista vaativille alueille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaivinkonetyöt, Kaivinkoneurakointi, Kaivinkoneurakoitsija, Kaivuutyöt, Koneurakointi, Koneurakoitsija, Maanrakennus, Maanrakennustyöt, Maansiirto, Maansiirtotyöt, Ojan kaivuu, Pohjarakentaminen, Talon pohjatyöt.

Kaivinkoneurakoitsija Pasi Laajola Nuppulankulma 108, 25410 Suomusjärvi

Yhteystiedot

  • 0400 863 366
  • Enable JavaScript to view protected content.

Palvelemme alueellisesti