Sisäkatot, Alakatot, Akustointi, Väliseinätyöt

Kaarinan Puutyö Oy

Arvosana: 4.7/5 (yhteensä 3 arvostelua).

Yrityksemme on perustettu 1979 ja sisäkatto- ja väliseinätöitä olemme tehneet vuodesta 1987 alkaen. Mietimme aina asiakkaan kannalta edullisimman ratkaisun satojen tuhansien neliöiden kokemuksella. Kerralla kuntoon – työtämme ei tarvitse korjailla myöhemmin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 0290785-3
Sisäkatot, Alakatot, Akustointi, Väliseinätyöt, Järjestelmäväliseinät
Kaarina, Lieto, Lohja, Masku, Naantali, Paimio, Parainen, Turku, Salo, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Vihti, Kirkkonummi


  • Kaarinan Puutyö Oy #1
  • Monipuoliset levyväliseinät
  • Ammattimaiset akustoinnit
  • Kestävät järjestelmäseinät
  • Laadukkaat sisäkatot

Sisäkatot
Toimitamme julkisten tilojen sisäkatot materiaaleineen. Asennamme kaikentyyppisiä alas laskettuja kattoja tunnettujen valmistajien materiaaleista.

Akustointi
Akustointi tarkoittaa äänenvaimentamista ja haitallisen jälkikaiunnan estämistä. Tähän käytetään akustisia, pinnoitettuja, mineraalivillalevyjä. tarvetta tällaiseen on esim. kouluissa, toimistoissa ja tehdassaleissa. Musiikkisaleissa ja auditorioissa käytetään myös ääntä heijastavia - usein vinoja pintoja tai tilanteen mukaan muunneltavia kääntyviä elementtejä.

Levyväliseinät
Asennamme levyväliseinät materiaaleineen kaikkiin tiloihin, niin asuinkerostaloihin kuin virasto- ja toimistotiloihin. Vaativampia levyseiniä korkeine ääneneristysvaatimuksineen olemme myös tehneet esim. musiikkisaleihin, elokuvateattereihin ja hotelleihin. Yleisimmin pintalevynä on erikoiskova kipsilevy, runkona metalliranka, usein mineraalivillaeriste seinän sisällä estämässä äänen kaikuefektiä.

Järjestelmäväliseinät
Asennamme Länsi-Suomen alueella Muotolevy Oy:n valmistamia Nordia, Skandia ja Alumia-järjestelmäseiniä. Voimme tarvittaessa asentaa myös muiden valmistajien järjestelmäseiniä. Toimistoseinien etuna on siirreltävyys ja muunneltavuus. Järjestelmään sisältyvät myös ovet ja sisäikkunat. Pinnoitevaihtoehtoja on useita, tapettipinnasta, maalattuun tai viilupintaan. Liukuovia, lasiseiniä puu- tai alumiinirunkoisena.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Akustoinnit, Akustointityöt, Alakatot, Järjestelmäväliseinät, Levyväliseinät, Sisäkatot, Sisäkattotyöt, Väliseinät, Väliseinätyöt.

Kaarinan Puutyö Oy Asianajajankatu 2,20780 Kaarina

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti