Venäjän kääntäjä, Venäjän tulkki, Auktorisoitu kääntäjä

Käännöspaja

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Käännöspaja laatii virallisten asiakirjojenne käännökset teille venäjästä suomeksi ja suomesta venäjäksi yli 25 vuoden kokemuksella. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä kaikkialla Suomessa. Toimitamme huolellisesti laaditut käännökset yksilöllisesti palvellen ja tarvittaessa konsultaatioapua tarjoten. Käännöspajan yrittäjä Outi Pollari on Opetushallituksen hyväksymä auktorisoitu kääntäjä (entinen virallinen kääntäjä). Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1272569-0
Venäjän kääntäjä, Venäjän tulkki, Auktorisoitu kääntäjä, Auktorisoitu käännös, Suomi-Venäjä käännökset, Venäjä-Suomi käännökset
Kajaani, Kuhmo, Sotkamo, Suomussalmi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Nurmes, Kempele, Oulu, Raahe, Kokkola, Kuopio, Jyväskylä, Pieksämäki, Hämeenlinna, Tampere, Espoo, Turku, Lappeenranta, Kouvola, Porvoo, Rovaniemi, Kuusamo, Kainuu, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Lappi


  • Käännöspaja #1

Käännöspaja auttaa kielimuurin yli

Kun viestintä törmää kielimuuriin, on hyvä turvautua käännösammattilaisen apuun. Käännöspaja on Kuhmossa toimiva venäjän asiakirjakäännöksiin erikoistunut pieni käännösyritys, joka palvelee venäjän ja englannin käännöstarpeissa sekä hoitaa suomi–venäjä -tulkkaukset neuvottelu- ja asioimistilanteissa. Asiakirjanne tai muut tekstit toimitan sovitussa aikataulussa ja asianmukaisesti aseteltuna.

Kääntäjä ottaa teiltä vastaan alkuperäisen tekstinne kuin viestikapulan – ja siirtää viestikapulan edelleen eteenpäin luotettavasti uudessa muodossa, laadukkaasti käännettynä, kuin onnistuneessa viestijuoksussa.

  • Käännökset:
    • suomi-venäjä-suomi
    • suomi-englanti-suomi
  • Auktorisoidut käännökset:
    • venäjä-suomi-venäjä

Toimitamme laillisesti pätevät – toisin sanoen auktorisoidun kääntäjän vahvistuksella varustetut asiakirjakäännökset venäjästä suomeen ja suomesta venäjään. Todistusten ja muiden virallisten asiakirjojen lisäksi palvelemme yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden monissa käännöstarpeissa aiheiden vaihdellessa liiketoiminnasta tekniikkaan, terveydenhoidosta lainkäyttöön ja matkailusta kulttuuriin ja koulutukseen.

Tulkkaus venäjä-suomi-venäjä
Tarjoan tulkkauspalveluita niin yksityishenkilöiden asioimistarpeisiin kuin yritysten ja yhteisöjen toimintaan liittyvissä tilaisuuksissa ja tapaamisissa.

Oikoluku
Käännöspaja tarjoaa myös tekstien kieliasun tarkistukseen liittyviä palveluita: venäjästä ja englannista käännettyjen suomennosten ja alkuperäisten suomenkielisten tekstien oikolukua ja editointia.

Ota yhteyttä!

Auktorisoitu käännös, Auktorisoitu kääntäjä, Käännöspaja, Outi Pollari, Suomi-Venäjä käännökset, Tulkkaus venäjä, Venäjä-Suomi käännökset, Venäjän auktorisoidut käännökset, Venäjän auktorisoitu käännös, Venäjän kääntäjä, Venäjän tulkki, Venäjän virallinen käännös, Venäjän viralliset käännökset.

Käännöspaja Ruukintie 7,88900 Kuhmo

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti