Maa-aineksia: Multaa, Soraa, Mursketta, Täytemaata

K. Ala-Krekola Ky

Arvosana: 4/5 (yhteensä 1 arvostelu).

K. Ala-Krekola myy, kuljettaa ja toimittaa perille maa-ainekset laidasta laitaan Kurikan seudulla sekä naapurikuntien alueella. Saat juuri tarvitsemasi kokoiset erät esimerkiksi soraa, multaa, täytemaata tai hiekkaa haluamaasi osoitteeseen tuotuna. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1524521-1
Maa-ainekset, Multa, Sora, Murske, Täytemaa
Mieto, Kurikka, Seinäjoki, Ilmajoki, Karvia, Kauhajoki, Kihniö, Laihia, Maalahti, Närpiö, Parkano, Teuva


Toimitamme kaikki maa-ainekset perille kuljetettuna!

Kurikkalainen K. Ala-Krekola Ky myy ja toimittaa perille kivi- ja maa-aineksia laidasta laitaan. Saat juuri tarvitsemasi kokoiset erät esimerkiksi soraa, multaa, täytemaata tai hiekka haluamaasi osoitteeseen tuotuna Kurikan seudulla tai naapurikuntien alueella. Kun tarvitset maa-aineksia, ota rohkeasti yhteyttä ja tee tilauksesi.

Maa-ainesten myynti Kurikan seudulla
Toimitamme maa-ainekset moneen eri tarpeeseen Kurikasta käsin perille kuljetettuna:

  • Hiekka
  • Sora
  • Multa
  • Täytemaa

Toimitan maa-ainesta omista sekä yhteistyökumppanien kohteista. Yritykseni tunnetaan luotettavana toimijana, joka palvelee asiakkaitaan sopimuksien mukaan. Valttejani ovat ammattitaito ja pitkän työkokemuksen tuoma tietotaito.

Ota yhteyttä ja tilaa tarvitsemasi maa-ainekset!

Hiekka, Hiekkaa, Maa-aineksen hinta, Maa-aineksen myynti, Maa-ainekset, Maa-aineksia, Maa-aines hinnasto, Maa-aineskuljetus, Maa-ainesmyynti, Maa-ainestoimitus, Multa, Multaa, Murske, Mursketta, Sora, Soraa, Sorakuljetus, Soratoimitukset, Täytemaa, Täytemaan toimitus, Täytemaata.

K. Ala-Krekola Ky Pitkämöntie 290,61360 Mieto

Yhteystiedot

Soita ja tilaa maa-ainekset!
0400 269 103

Palvelemme paikallisesti