Automaalaamo, Kolarikorjaus, Tuulilasin vaihto

JP Automaalaamo Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Kun tarvitset kolarikorjauksen ammattilaista, JP Automaalaamo Oy palvelee sinua mielellään. Olemme täyden palvelun kolarikorjaamo ja automaalaamo Pudasjärvellä. Räätälöimme palvelumme joustavasti tarpeidesi mukaan. Lue lisää palveluistamme ja tuo autosi meille!

Y-tunnus: 2002773-7
Automaalaamo, Automaalaus, Kolarikorjaamo, Kolarikorjaus, Tuulilasin vaihto
Pudasjärvi, Taivalkoski, Ranua, Puolanka


Täyden palvelun automaalaamo ja kolarikorjaamo Pudasjärvellä

JP Automaalaamo on täyden palvelun kolarikorjaamo ja automaalaamo. Yrityksemme aloitti toimintansa 2005 ja se sijaitsee Pudasjärvellä.

Teemme kaikenlaiset kolarikorjaus- ja maalaustyöt lähes mihin tahansa ajoneuvoon. Teemme myös lasien vaihdot ja ilmastointilaitteiden huollot. Kaiken muun hyvän lisäksi olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama vahinkotarkastaja.

Kolarikorjaukset
Olit sitten yksityinen tai yritys, meiltä saat ammattitaidolla ja huippuluokan tuotteilla toteutetun kolarikorjauksen ajoneuvoosi.

  • Muovikorjaukset
  • Lasien vaihdot
  • Ilmastointilaitteiden huollot

Automaalaukset - toiveittesi mukaisesti
JP Automaalaamo tekee kaiken. Lisäksi myös sen mihin muut eivät kykene. Oli kyseessä sitten kolarivaurion maalaus tai haluat autoosi uutta eloa, me järjestämme sen.

Vahinkotarkastukset
Mikäli vahinko sattuu ja autoon tulee ruttu, tule käymään vaikka heti, aikaa varaamatta.

Tuulilasin vaihto ja korjaus
Toteutamme auton tuulilasin vaihdon sekä kiveniskeämisen korjaustyöt vankalla ammattitaidolla. Käytämme lasien vaihdoissa vain tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat ominaisuuksiltaan vastaavia kuin ajoneuvon alkuperäinen lasi.

Tule käymään ja toteutetaan toiveesi!

Automaalaamo, Automaalaus, Auton ilmastointilaitteen huolto, Kolarikorjaamo, Kolarikorjaus, Tuulilasin korjaus, Tuulilasin vaihto.

JP Automaalaamo Oy Teollisuustie 8,93100 Pudasjärvi

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti