Sähkötarkastus, Käytönjohtaja, Varmennustarkastus

Jomine Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 4 arvostelua).

Jomine Oy on sähköalan yritys joka suorittaa lakisääteisiä varmennustarkastuksia ja määräaikaistarkastuksia. Myös käytönjohtajuuspalvelut ovat ominta alaamme. Toimipisteemme sijaitsee Riihimäellä, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Etelä-Suomen.

Y-tunnus: 2343655-2
Sähkösuunnittelu, Sähkötarkastus, Käytönjohtaja, Varmennustarkastus, Sähkölaitteiston kuntotarkastus
Riihimäki, Helsinki, Vantaa, Espoo, Hämeenlinna, Lahti, Forssa, Hyvinkää, Tampere, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Porvoo, Lohja


Sähköalan konsultointi ja suunnittelu Etelä-Suomen alueella

Jomine Oy on vuonna 2010 perustettu sähköalan konsultointi ja suunnittelu palveluja tarjoava yritys. Vuodesta 2016 lähtien olemme olleet Tukesin nimeämiä valtuutettuja tarkastajia, suoritamme lakisääteisiä varmennustarkastuksia ja määräaikaistarkastuksia.

Sähköalan palvelumme:

  • Varmennustarkastus
  • Määraikaistarkastus
  • Sähkösuunnittelu
  • Käytön johtajuus
  • Konsultointipalvelut

Toimialaamme kuuluu myös käytönjohtajuus, voimme tarjota käytönjohtajuus palvelua yrityksellenne laadukkaasti ja ammattitaidolla. Laaja kokemuksemme sähköalalta tukee laadukkaan huolto-ohjelman laatimista ja ylläpitoa.

Sähkötarkastukset
Tukes nimeää valtuutetut tarkastajat, joilla on oikeus tehdä lakisääteisiä varmennus- ja määräaikaistarkastuksia. Nimeäminen on määräaikainen ja tarkastajalta edellytetään perehtyneisyyttä tarkastusten kohteeseen ja sähköturvallisuuteen. ​Olemme sähkötarkastusyhdistys SÄTY ry:n jäseniä. Ylläpidämme ammattitaitoamme kouluttautumalla säännöllisesti. ​Suoritamme varmennustarkastuksia ja määräaikaistarkastuksia luokkien 1, 2 ja 3c sähkölaitteistoille. Jos olet epävarma tarvitseeko kohteessasi tehdä tarkastus, ota yhteyttä niin selviteään asia yhdessä.

Sähkösuunnittelu
Palvelumme kattaa kiinteistöjen, teollisuuden- ja laitesuunnitelun kokonaisvaltaisesti. Suunnittelussa huomioidaan tilaajan/käyttäjän toiveet ja olemme tarvittaessa mukana projektissa myös toteutusvaiheessa. Käytämme sähkösuunnitelussa Kymdatan CADS electric suunnitteluohjelmistoa.

Käytön johtajuus
Meillä on sähköpätevyys 1, joten voimme toimia käytönjohtajana ilman jänniterajaa. Ota yhteyttä niin teemme teille tarjouksen kohteeseenne.

Toimimme koko Etelä-Suomen alueella Riihimäeltä käsin. Asiakaslähtöisyys, yhdessä menestyminen, turvallisuus ja jatkuva kehittyminen ovat työskentelymme tukipilareita.

Asiakkaitamme ovat teollisuuden yritykset, kunnat sekä yksityiset henkilöt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Käytönjohtaja, Käytönjohtajuus, Sähköalan konsultointi, Sähköasennusten lämpökuvaus, Sähkökeskusten lämpökuvaus, Sähkökonsultointi, Sähkölaitteiston kuntotarkastus, Sähkölaitteiston lämpökuvaus, Sähkölaitteiston määräaikaistarkastus, Sähkösuunnittelu, Sähkötarkastus, Varmennustarkastus.

Jomine Oy Virmanojankatu 2 var 44,11710 Riihimäki

Yhteystiedot

Eero Riikonen
050 561 6708
Tommi Jakonen
045 202 9216

Palvelemme paikallisesti