Hautakivikaiverrus, Hautakiven puhdistus ja kunnostus

Joensuun Muistomerkkihuolto Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Aika kuluttaa myös hautakiviä. Me pidämme muistomerkeistä huolta ja autamme niitä kestämään. Tarjoamme vankalla ammattitaidolla hautakivien kaiverrus- ja kunnossapitotöitä Pohjois-Karjalan alueella. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1889152-6
Hautakivikaiverrus, Hautakiven kunnostus, Hautakiven puhdistus, Hautakiven oikaisu, Hautakiven koristeet, Hautakiven kultaus, Muistolaatat
Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu, Ilomantsi, Juuka, Lieksa, Rääkkylä, Tohmajärvi, Kitee, Nurmes, Polvijärvi, Valtimo, Pohjois-Karjala


  • Joensuun Muistomerkkihuolto Oy #1

Hautakivien korjaus ja kunnostus Joensuussa sekä Pohjois-Karjalan alueella

Joensuun Muistomerkkihuolto Oy tekee hautakivien kaiverrus- ja kunnossapitotöitä Pohjois-Karjalan alueella. Pesemme kivet, uusimme kultaukset ja hoidamme lisänimikaiverrukset. Teemme myös hautakivien oikaisuja.

Hautakiven kunnostus ja huolto
Hautakivet ovat sään ja luonnon armoilla. Ajan kuluessa merkinnät kuluvat ja kiven pintaan kertyy likaa. Tarkasti puhdistettu ja huollettu hautakivi kestää pidempään. Olemme erikoistuneet kesäisin paikan päällä tehtäviin kaiverrus- ja kunnostustöihin. Puhdistamme kiven hellävaraisesti ja uusimme tarvittaessa kultaukset ja kaiverrukset. Lisäksi saat kauttamme lisäkaiverrukset ja uudet hautakiven koristeet, jotka myös kiinnitämme paikoilleen.

Hautakiven koristeet, merkit ja muistolaatat
Koristeet, lyhdyt ja laatat ovat henkilökohtainen lisä hautakiveen. Saat meiltä erilaiset hautakivien koristeet kiinnityksellä tai ilman. Tarjoamme myös kiinnityspalvelua eri järjestöjen merkeille. Valikoimastamme löydät esimerkiksi:

  • Ristit
  • Pronssikirjaimet
  • Enkelit
  • Linnut
  • Pronssikoristeet
  • Kaiverretut koristeet ja kuvat
  • Lyhdyt
  • Muistolaatat

Hautakiven oikaisu
Kallistunut hautakivi saattaa kaatua. Oikaisun avulla kivi saadaan jälleen seisomaan tukevasti. Vastuu muistomerkistä on hautaoikeuden haltijalla. Hautakivi tulisikin tarkistaa vuosittain, sillä sen asentoon vaikuttavat monet asiat. Esimerkiksi vesi ja lämpötilan muutokset saattavat vinouttaa kiven. Teemme hautakiven oikaisun suoristamalla aluskiven ja lisäämällä sen alle multaa. Tämän jälkeen varsinainen hautakivi asennetaan takaisin oikeaan asentoonsa. Oikaisun yhteydessä kivi voidaan myös huoltaa.

Kun tarvitset apua hautakiviasioissa, ota yhteyttä!

Enkelikoristeet, Hautakiven kaiverrettu koriste, Hautakiven kaiverrettu kuva, Hautakiven koristeet, Hautakiven korjaus, Hautakiven kultaus, Hautakiven kunnostus, Hautakiven lisäkaiverrus, Hautakiven lyhdyt, Hautakiven muistolaatat, Hautakiven oikaisu, Hautakiven pronssikirjaimet, Hautakiven pronssikoristeet, Hautakiven puhdistus, Hautakiven ristit, Hautakivi Enkelit, Hautakivi Linnut, Hautakivikaiverrus, Kaiverretut koristeet, Kaiverretut kuvat, Lintukoristeet, Lyhdyt, Muistolaatat, Pronssikirjaimet, Pronssikoristeet.

Joensuun Muistomerkkihuolto Oy Asemantie 13,80770 Kontiolahti

Yhteystiedot

Kysy lisää hautakiven huollosta tai pyydä tarjous!
Kimmo Kinnunen
0400 896 409

Palvelemme paikallisesti