Puunkaato, Puunkuljetus, Puun pystykauppa

JLM-Trans Oy

Arvosana: 4/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Puunkaadon, puukuljetuksen ja puukaupan ammattilainen palveluksessasi. Toteutamme puunhankintaa ja energiapuukuljetuksia laajalla alueella. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2685660-8
Puunkaato, Ongelmapuun kaato, Puunkuljetus, Puun osto, Puun myynti pystykauppa, Puun pystykauppa
Savonlinna, Silvola


  • JLM-Trans Oy #1

Puunkaadon ja puukuljetuksen ammattilainen

JLM-Trans Oy on puunkaadon, puukuljetuksen ja puukaupan ammattilainen. Huolehdimme puunhankinnasta ja energiapuukuljetuksista laajalla alueella. Voit tarjota meille myös puuta ostettavaksi.

Laajempia puustoja ja metsiä ostamme pystykaupalla. Pystykaupalla ostettaessa kaadamme puut ja toimitamme ne eteenpäin käsiteltäväksi.

Puunkaato
Keväällä ja kesällä tarjoamme ammattitaitoamme tonttihakkuisiin, pihapiirin puiden kaatoihin ja vaikka puuston "siivoukseen" ja karsimiseen. Teemme myös ongelmapuiden kaatoa vaikeista ja haastavista paikoista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Energiapuun kuljetus, Ison puun kaato, Ongelmapuiden kaadot, Ongelmapuiden kaato, Ongelmapuun kaato, Ongelmapuun kaato hinta, Pihapuiden kaato, Pihapuun kaato, Puiden kaadot, Puuhankinta, Puun myynti pystykauppa, Puun ostaminen, Puun osto, Puun pystykauppa, Puunhankinta, Puunkaato, Puunkuljetus, Puunkuljetusta Suomessa, Pystykauppa, Tonttihakkuut, Vinon puun kaato.

JLM-Trans Oy Saratie 27,58420 Silvola

Yhteystiedot

  • 050 350 1857

Palvelemme paikallisesti