Ilmanvaihtotyöt sekä IV-kanavien puhdistus ja mittaus

JK-Kanava Oy

Arvosana: 3,7/5 (yhteensä 27 arvostelua).

LVI-ammattilaiset palveluksessasi Pohjois-Karjalassa. Teemme ilmanvaihtotyöt, pellitykset, IV-kanavien puhdistukset ja ilmavirtamittaukset Joensuusta käsin Pohjois-Karjalan alueella. Asennukset ja huollot tehdään varmalla otteella ja pitkällä kokemuksella. Ota yhteyttä!

Ilmanvaihtotyöt, IV-kanavien puhdistus, IV-kanavien mittaus, Peltityöt, Piipun pellitys • Y-tunnus: 0915778-4
Joensuu, Kontiolahti, Outokumpu, Liperi, Ilomantsi, Juuka, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Kitee, Lieksa, Nurmes


  • JK-Kanava Oy #1

Ilmanvaihtotyöt ja pellitykset Pohjois-Karjalan alueella

Yrityksemme ydinosaamista ovat monipuoliset ilmanvaihtotyöt asennuksista mittauksiin. Teemme ammattilaisen ottein myös peltitöitä ja kauttamme voit tilata myös nuohoojan tarkistamaan ja putsaamaan kiinteistösi hormit.

IV-asennukset ja -huolto
JK-Kanava Oy tekee pitkällä kokemuksella ilmanvaihtojärjestelmien asennukset sekä uudisrakennuksiin, että vanhoihin kohteisiin Joensuun seudulla. Meiltä saat myös huoltopalvelut ja ilmanvaihtokanavien puhdistukset.

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset
Ilmanvaihtokanavat tulee nuohota noin 10 vuoden välein. Puhdistus parantaa ilman liikkuvuutta ja vähentää pölyn leviämistä kiinteistössä. Toteutamme ilmanvaihtojärjestelmien ja IV-kanavien nuohoukset ja putsaukset Pohjois-Karjalassa. Säännöllinen puhdistus pitää kiinteistösi hormit ja IV-kanavat kunnossa ja turvallisena.

Ilmavirtojen mittaukset
Ilmavirtojen mittauksilla selvitetään ilmanvaihtojärjestelmän optimaaliset säädöt. Mittaus tehdään useimmiten ilmanvaihtokoneen käyttöönoton tai IV-kanavien puhdistuksen yhteydessä. Ilmavirtausten oikeat säädöt varmistavat, että vältyt tulevaisuudessa sisäilman ja rakenteiden kosteusongelmilta ja tulipesien hormit vetävät tarkoituksenmukaisesti.

Peltityöt Joensuun seudulla
Peltisepän työt hoituvat meillä osana ilmanvaihtotöitä. Osaamisemme ei rajoitu ilmanvaihtokanavien rakentamiseen, vaan teemme myös muut peltityöt asiakkaan tarpeiden mukaan. Esimerkiksi piipun pellitykset onnistuvat vankalla ammattitaidolla.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Ilmanvaihdon asennus, Ilmanvaihdon huolto, Ilmanvaihto, Ilmanvaihtokanavan nuohous, Ilmanvaihtotyöt, Ilmavirtojen mittaus, IV-kanavien mittaus, IV-kanavien puhdistus, LVI-työt, Pellitykset, Peltityöt, Piipun pellitys.

JK-Kanava Oy Aspitie 24, 80100 Joensuu

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti