Jätepalvelut, Kuljetukset, Viherrakentaminen

Jätehuolto Ari Haataja Avoin yhtiö

Arvosana: 1/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Jätehuolto Ari Haataja tarjoaa kattavia palveluita kuljetuksen, jätteiden keräyksen ja jätehuollon sekä viherrakentamisen alalla. Palvelemme koko Kuusamon alueella luotettavasti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1460165-9
Jätepalvelut, Jätehuolto, Kuljetukset, Kuljetuspalvelut, Jätekuljetus, Viherrakentaminen
Kuusamo, Taivalkoski


Jätepalvelut, kuljetukset ja viherrakentaminen Kuusamon alueella 30 vuoden kokemuksella

Jäikö kodin suursiivouksesta säkeittäin roskaa? Vai haluatko järjestää yrityksesi jätehuollon joustavasi ja kätevästi? Jätehuolto Ari Haatajalta saat monipuoliset jätepalvelut, kuljetukset ja viherrakentamisen palvelut.

Jätehuolto Ari Haataja on luotettava ja ammattitaitoinen toimija, joka tarjoaa kattavat palvelut kuljetusten, jätteiden keräyksen ja jätehuollon sekä viherrakentamisen palvelujen alalla. Teemme likakaivojen tyhjennyksiä, kierrätettävien materiaalien keruuta, ja myymme jäteastioita. Saat meiltä myös lavettikuljetukset, lumenajot ja vaihtolavakuljetukset. Voit kysyä meiltä myös viherrakentamisen palveluja ja ruokamultaa. Teemme myös rakennuspurkua.

Jätepalvelut
Tarvitsetko varmasti luotettavaa tekijää jätehuoltoa hoitamaan? Valitse Jätehuolto Ari Haataja. Tarjoamme todella kattavat ja tehokkaat palvelut jätteiden keruuseen ja kuljetukseen. Teemme taatusti siistiä jälkeä, pidämme kiinni aikatauluista ja tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut yksityisille ja yrityksille. Luotettavalla palvelullamme varmistat kiinteistösi toimivuuden. Pidämme huolta myös ympäristöstä varmistamalla, että jätehuolto toimii parhaalla mahdollisella tavalla, turvallisesti ja säädösten mukaisesi.

 • Jäteastioiden myynti
 • Jätteiden kuljetus
 • Jätepahvin keräys
 • Jätepaperin keräys
 • Likakaivojen tyhjennykset
 • Sakokaivojen tyhjennykset
 • Rakennusten purkutyöt
 • Viemärien huuhteluauto

Kuljetuspalvelut
Tarvitsetko vaihtolavakuljetusta suursiivouksen tai remontin oheen? Vai onko tarpeissasi jonkun suuremman kuljetus lavetilla? Pyydä tarjous Jätehuolto Ari Haataja Oy:ltä. Teemme jätehuollon kuljetusten ohella myös muita kuljetuksia. Saat meiltä hyvät palvelut sopivalla kalustolla kuljetustarpeisiisi. Voit siis tilata meiltä kuljetukset jätehuollon yhteyteen tai erillisinä palveluina.

 • Vaihtolavakuljetukset
 • Lavettikuljetukset
 • Lumenajot
 • Ruokamultakuljetukset

Viherrakentaminen
Tarjoamme myös tasokkaita viherrakentamisen palveluja. Kysy meiltä viheralueiden rakennuspalveluja, on tarpeissasi sitten omakotitalon pienemmät viherrakennustyöt tai suurempien alueiden rakentaminen. Voit myös tilata meiltä ruokamultakuljetukset.

Toimimme Kuusamon alueella, jo 30 vuoden kokemuksella. Saat meiltä mukavaa palvelua parhaalla kalustolla. Valitse Jätehuolto Ari Haataja, olemme varmasti kustannustehokas ja asiantunteva ratkaisu.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa. Palvelemme mielellämme!

Jäteastioiden myynti, Jätehuolto, Jätekeräys, Jätekuljetus, Jätepahvinkeräys, Jätepalvelut, Jätepaperinkeräys, Jätteiden keräys, Kierrätettävän materiaalin keruu, Kuljetukset, Kuljetuspalvelut, Lavettikuljetus, Likakaivon tyhjennys, Loka-auto, Lumenajo, Rakennuspurku, Ruokamultakuljetus, Sakokaivon tyhjennys, Vaihtolavakuljetus, Viemärien huuhtelu, Viemärin huuhteluauto, Viherrakentaminen.

Jätehuolto Ari Haataja Avoin yhtiö Sossonniementie 15 B,93600 Kuusamo

Yhteystiedot

Jäteauto
0400 386 786
Ari Haataja
0400 284 430
Tuula Kyllinen
040 866 8362

Palvelemme paikallisesti