Rakennesuunnittelu, Rakennussuunnittelu, Vastaava työnjohtaja

J-Rak Oy Ab

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Tarjoamme kokonaisvaltaisen rakennusalan suunnittelun, rakentamisen sekä vastaavan työnjohtajan palvelut Paraisilla ja koko Varsinais-Suomessa. Kohteisiimme kuuluvat niin omakotitalot, saunat, hallit kuin autotallitkin – mitä ikinä ajattelitkin rakentaa. Suunnittelun ohella saat meiltä projektillesi varmaotteiset työnjohdolliset palvelut.

Y-tunnus: 2260892-2
Rakennussuunnittelu, Rakennesuunnittelu, Vastaava työnjohtaja, Vastaava suunnittelija, Pääsuunnittelija, Rakennuslupapiirrustukset, Rakennesuunnitelma, Rakennussuunnitelma
Parainen, Kaarina, Turku, Nauvo, Korppoo, Houtskari, Iniö


  • J-Rak Oy Ab #1

Rakennesuunnittelu ja kaikki rakentamisen palvelut Paraisilla ja Varsinais-Suomessa

J-Rak Oy Ab tarjoaa kokonaisvaltaisen rakennusalan suunnittelun, rakentamisen sekä vastaavan työnjohtajan palvelut Paraisilla ja koko Varsinais-Suomessa. Yrityksemme on suunnittelun ja rakentamisen vahva ja kokenut asiantuntija. Osana palvelua hoidamme rakennus- ja rakennesuunnitelmat, rakennekuvat, lupakuvat ja tarvittavat lupahakemukset.

Teemme sekä uudis- että korjausrakentamistyötä. Kohteisiimme kuuluvat niin omakotitalot, saunat, hallit kuin autotallitkin – mitä ikinä ajattelitkin rakentaa. Rakentamisen ammattilaisena pystymme toteuttamaan erilaiset projektit asiakkaan tarpeiden mukaan. Suunnittelun ohella tarjoamme projektillesi varmaotteiset työnjohdolliset palvelut.

Rakennesuunnittelu
Teemme rakennesuunnittelua kokemuksen tuomalla varmuudella ja vankalla ammattitaidolla. Toteutamme rakennesuunnittelun betoni-, teräs- ja puurakenteisiin. Rakennesuunnitelmat sisältävät lujuuslaskelmat, jotka osoittavat kantavien rakenteiden kestävyyden, sekä täsmälliset piirustukset rakennuksen rakenteista mittoineen ja leikkauksineen. Piirustuksissa esitetään myös detaljeja esimerkiksi rakennuksen kiinnikkeistä sekä lämmön- ja vedeneristysratkaisuista. Laadukkaan rakennesuunnittelun pohjalta rakennuksen rakentaminen sujuu ongelmitta!

Rakennussuunnittelu
Toteutamme rakennussuunnittelua vahvalla asiantuntijuudella. Rakennussuunnittelu on merkittävässä asemassa rakennuksen rakentamista suunniteltaessa, sillä sen pohjalta luodaan lupakuvat, joilla haetaan luvat rakennuksen rakentamiseen. Olemme luotettava toimija, jolla on pitkä kokemus rakennussuunnittelusta, rakennesuunnittelusta ja rakentamista. Mitä ikinä ajattelitkin rakentaa, anna meidän auttaa sinua tekemään ideoistasi totta!

Vastaava työnjohtaja
Rakennusurakka on monivaiheinen projekti, jonka vetäminen vaatii ammattilaisen otteita. Rakentaminen on monen vaiheen ja monen ihmisen asiantuntemuksen summa. Vastaava työnjohtaja johtaa työmaata ja huolehtii työn laadusta alusta loppuun saakka, pienimpiä yksityiskohtia myöten. Vastaava työnjohtaja on myös vastuussa siitä, että työt tehdään rakennustyömaalla rakennusluvan ja rakentamismääräysten mukaisesti. Pitkän kokemuksemme avulla huolehdimme vaativatkin rakennusprojektisi onnistuneesti loppuun. Meille voit huoletta uskoa koko rakennusprojektisi johtamisen.

Rakentaminen
Rakentamisen palveluihimme kuuluvat niin rakennusten perustusten tekeminen, muuraukset, lattioiden kattojen ja yläpohjien eristystyöt kuin esimerkiksi ikkunoiden ja ovien asentaminen. Kohteitamme ovat monenlaiset rakennukset, kuten omakotitalot, mökit, saunat, autotallit ja hallit.

Ammattitaitoista palvelua vaativiinkin kohteisiin
Rakentamisen ammattilaisena toteutamme haluamasi kohteen suunnittelun ja rakentamisen, oli kyse sitten uudisrakentamisesta tai saneerauskohteesta. Kokemuksemme on monipuolista ja toimimme vaativissakin olosuhteissa.

Yrityksellämme on yli kymmenen vuoden toiminnan mukanaan tuoma ammattitaito. Laaja-alaisen ammattitaitomme avulla hoidamme projektisi suunnittelun, työnjohdon ja rakentamisen toiveidesi mukaan – juuri siellä missä sinä tarvitset ja silloin kun tarvitset.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Lupakuvat työmaavalvonta, Pääsuunnittelija, Pääsuunnittelu, Paalukarsi, Paalukartta, Projektin veto, Rakennelaskelma, Rakennelaskema, Rakennesuunnitelma, Rakennesuunnittelu, Rakennuslupa, Rakennuslupahakemus, Rakennuslupapiirrustukset, Rakennussaneeraus, Rakennussuunnitelma, Rakennussuunnittelu, Rakennussuunnittelutoimisto, Rakennustyömaa valvonta, Rakentaminen, Remonttisuunnittelu, Suunnittelupalvelu, Suunnittelutoimisto, Työmaavalvontatehtävä, Työpiirrustukset, Uudisrakentaminen, Valvontapalvelu, Vastaava mestari, Vastaava suunnittelija, Vastaava työnjohtaja, Building contracting, Bygglovsritningas, Byggnadsplanering, Heltäckande service inom byggnadsbranschen, Konstruktionsplanering.

J-Rak Oy Ab Österbyntie 15,21600 Parainen

Yhteystiedot

Juhani Maarala
040 565 6367
Jesper Niininen
Rakentaja sekä rakennusprojektin vetäjä
040 087 5618

Palvelemme paikallisesti