Kameravalvonta, Yleiskaapelointi, Antenniasennus, Hälytysjärjestelmät

Itä-Suomen Turvatekniikka Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Itä-Suomen Turvatekniikka Oy on turvatekniikan ammattilainen. Räätälöimme niin yksityisten kuin yritysten tarpeisiin toimivat, täydelliset turvatekniset ratkaisut aina hälytysjärjestelmistä kameravalvontaan. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2254343-6
Antenniasennukset, Turvatekniikka, Hälytysjärjestelmät, Kameravalvonta, Yleiskaapelointi, ATK-kaapelointi, Elektroniikkahuolto
Kotka, Hamina, Loviisa, Pyhtää, Virolahti, Miehikkälä, Kouvola, Anjalankoski, Myllykoski, Inkeroinen


  • Itä-Suomen Turvatekniikka Oy #1

Tekniikkamme valvoo, jotta sinun ei tarvitse

Oikea turvatekniikan löytäminen on sinulle vaivatonta. Saat meiltä sekä turvatekniikan suunnittelun että asennuksen. Tarvittaessa voit hankkia meiltä pelkän laitteiston tai asennuspalvelun – mikä tarpeitasi parhaiten palveleekaan.

  • Antenniasennukset
  • Turvatekniikka
  • Turvallisuusjärjestelmät
  • Kameravalvontajärjestelmät (suunnittelu ja asennus)
  • Hälytysjärjestelmät (suunnittelu ja asennus)
  • Yleiskaapelointi
  • ATK-kaapelointi (suunnittelu ja asennus)
  • Elektroniikkahuolto ja -korjaus
  • Sähkötyöt

Palvelemme asiakkaitamme myös TV-huolloissa, antenniasennuksissa sekä yleiskaapelointitehtävissä. Meille voit soittaa pienenkin ongelman tai asennustyön edessä. Laaja-alainen osaamisemme vastaa monipuolisiin tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Turvatekniikka
Toimiva turvatekniikka suojelee niin asukkaita kuin kiinteistöjä vahingoilta ja omaisuuden menetyksiltä. Kodit, yritykset ja muut kiinteistöt hyötyvät merkittävästi hälytin- ja valvontajärjestelmistä, jotka auttavat pitämään loitolla ei-toivotut vieraat ja helpottavat tunkeilijoiden tunnistamista. Laitteet lisäävät myös turvallisuuden tunnetta.

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyt, täydelliset turvatekniset ratkaisut, jotka sisältävät aina suunnittelun sekä laiteasennuksen. Myös pelkkä laitteiston myynti tai valmiiksi hankitun järjestelmän asennus onnistuu tarpeen mukaan.

Antenniasennukset
Antenniasennus kannattaa jättää ammattilaiselle, joka tietää millainen laitteisto sopii juuri sinun kiinteistöösi ja mitkä tekijät vaikuttavat hyvään televisiokuvaan aina asennuspaikasta oikeaan suuntaukseen. Säästät myös aikaa ja vaivaa, kun asiaan perehtynyt tekijä hoitaa työn puolestasi – ennen kaikkea turvallisesti!

Päivitämme kodit myös teräväpiirtovalmiuteen tekemällä kulloinkin vaadittavat järjestelmien muutokset. Teemme myös antennjärjestelmien korjauksia. Onkin hyvä muistaa, että kuvan pikselöityminen tai pätkiminen saattaa hyvinkin olla antennista kiinni, eikä esimerkiksi television iästä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Antenniasennukset, Antenniasennus, ATK-kaapeloinnin asennus, ATK-kaapeloinnin suunnittelu, Elektroniikkahuolto, Elektroniikkakorjaus, Hälytysjärjestelmän asennus, Hälytysjärjestelmän suunnittelu, Hälytysjärjestelmät, Hälytysjärjestelmien asennus, Hälytysjärjestelmien suunnittelu, Kameravalvonnan asennus, Kameravalvonnan suunnittelu, Kameravalvonta, Kameravalvontajärjestelmän asennus, Kameravalvontajärjestelmän suunnittelu, Sähkäri, Sähkömies, Turvatekniikka, TV-huolto, Yleiskaapelointi.

Itä-Suomen Turvatekniikka Oy Ruununmaankatu 9,48200 Kotka

Yhteystiedot

Myynti, työnjohto ja projektit
Jouko Kaarnalehto
toimitusjohtaja
044 711 7114
Asennus, huolto ja tekninen tuki
Simo Metsälä
044 350 0581

Palvelemme paikallisesti