Putkityöt, LVI-asennus, LVI-työt, LVI-huolto

Isonkyrön Lvis Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Tarjoamme monipuolista LVI-palvelua sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa. Hoidamme LVI-urakoinnin, -asennukset ja -huollot kohteen vaatimukset ja asiakkaan toiveet huomioiden. Putkimiehemme työskentelevät yhtä sujuvasti niin pienissä kuin suurissakin kohteissa – toteutamme kaiken kattavat putkisaneeraukset kuin myös pienet putkityöt, kuten hanojen asennukset. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1013534-7
Putkimies, LVI-urakoitsija, Putkityöt, LVI-asennus, LVI-työt, LVI-huolto, LVI-palvelu, LVI-urakointi
Isokyrö, Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersöre, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyri, Seinäjoki, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa


LVI-TYÖT LUOTETTAVASTI AMMATTILAISELTA
Urakointi, asennukset ja huolto yhdestä paikasta

Isonkyrön Lvis Oy on tunnettu LVI-alan yritys Kyrönmaan alueella sekä Vaasassa ja Seinäjoella. Teemme sekä yrityksille että yksityisille LVI-työt pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Tarvikemyymälämme Isonkyrön keskustassa tarjoaa kattavan valikoiman LVI-alan tuotteita.

LVI-asennukset laadukkaasti toteutettuna
Olemme arvostettu ja tunnettu ammattilainen, jolla on pitkä kokemus LVI-asennustöistä. Olemme olleet mukana monissa suurissa ja vaativissa LVI-asennus- ja huoltotöissä Vaasan, Seinäjoen sekä Kyrönmaan alueella. Toteutamme varmalla ammattitaidolla putkiasennukset kaikkiin kiinteistöihin.

Omakotitalojen ja rivitalojen putkistosaneeraukset
Meillä on yli 10 vuoden kokemus LVI-alan töistä. Erikoisosaamistamme ovat omakotitalojen ja rivitalojen putkistosaneeraukset, mutta hoidamme yhtä suurella ammattitaidolla myös uudisrakennuskohteiden LVI-urakat.

Uudisrakennusten putkiasennukset
Teemme LVI-urakointia ja putkiasennuksia kaikenlaisiin uudisrakennuskohteisiin. Yhdessä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme yrityksille ja kotitalouksille täyden palvelun LVI-asennukset – kaikki kätevästi saman katon alta. Olemme valtuutettu Gebwell-maalämpöpumppujen asentaja.

Täyden palvelun LVI-urakointia
Hoidamme kaikki LVI-työt luotettavasti ja pitkällä kokemuksella. Meiltä voit tilata koko LVI-urakoinnin laadukkaasti toteutettuna. Palvelemme sekä yrityksiä että kotitalouksia Kyrönmaan alueella sekä Vaasassa ja Seinäjoella.

Uudis- ja saneerauskohteiden LVI-urakointi
Teemme LVI-urakointia kaikenkokoisissa kiinteistöissä uudisrakennuksista vanhempiin kohteisiin saakka. Erikoisalaamme ovat omakotitalojen ja rivitalojen putkistosaneeraukset, mutta teemme yhtä laadukasta jälkeä myös uudisrakennustyömailla. Toteutamme urakat tarpeen vaatiessa alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, jolloin palveluun sisältyvät kaikki tarvittavat työvaiheet ja välineet.

Nopeasti palveleva LVI-huolto
Hoidamme LVI-huollot pitkällä kokemuksella Kyrönmaan, Vaasan ja Seinäjoen alueella. Tarjoamme sekä yksityisille että yrityksille osaavaa ja luotettavaa putkihuoltopalvelua. Yrityksemme on myös Gebwell-maalampöpumppujen merkkihuoltaja.

LVI-korjaukset pienissä ja suurissa kohteissa
Autamme ripeästi ja reippaasti kaikenlaisissa putkiongelmissa. Olemme tunnettu alan ammattilainen ja teemme mielellämme erilaisia huolto- ja korjaustöitä kaikenkokoisissa kiinteistöissä. Olemme olleet mukana monissa suurissa ja vaativissa LVI-urakoissa, mutta huollamme myös kotitalouksien ja yritysten pieniä putkiongelmia.

Tilaa nyt tarvitsemasi LVI-alan asiantuntijapalvelut, kuten tarvikkeet, asennukset, työt, palvelut ja urakoinnit kohteeseesi – kaikki kätevästi saman katon alta.

Ota yhteyttä!

Gebwell maalämpöpumpun huolto, Gebwell maalämpöpumpun merkkihuolto, Hanan asennus, Hanan vaihto, Ilmalämpöpumput, Ilmanvaihtojärjestelmän asennus, Ilmanvaihtojärjestelmän huolto, Ilmastointijärjestelmän asennus, Ilmastointijärjestelmän huolto, LVI, LVI-asennus, LVI-huolto, LVI-laitehuolto, LVI-palvelu, LVI-palvelut, LVI-tarvikemyymälä, LVI-tarvikkeet, LVI-työt, LVI-urakointi, LVI-urakoitsija, Lämpöpumpun huolto, Maalämpö, Maalämpöpumppu, Maalämpöpumpun asennus, Maalämpöpumpun huolto, Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu, Putkimies, Putkisaneeraus, Putkiston huolto, Putkityöt, Ruostumattomat putkistot, Viemärin avaus.

Isonkyrön Lvis Oy Marttilantie 12 A 1,61500 Isokyrö

Yhteystiedot

Timo Ojala
040 506 4190

Avoinna

  • Ma-Pe
  • La

Palvelemme paikallisesti