Putkityöt, LVI-asennus, LVI-työt, LVI-huolto

Isonkyrön Lvis Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Tarjoamme monipuolista LVI-palvelua sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa. Hoidamme LVI-urakoinnin, -asennukset ja -huollot kohteen vaatimukset ja asiakkaan toiveet huomioiden. Putkimiehemme työskentelevät yhtä sujuvasti niin pienissä kuin suurissakin kohteissa – toteutamme kaiken kattavat putkisaneeraukset kuin myös pienet putkityöt, kuten hanojen asennukset. Ota yhteyttä!

Putkimies, LVI-urakoitsija, Putkityöt, LVI-asennus, LVI-työt, LVI-huolto, LVI-palvelu, LVI-urakointi • Y-tunnus: 1013534-7
Isokyrö, Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersöre, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyri, Seinäjoki, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa


LVI-TYÖT LUOTETTAVASTI AMMATTILAISELTA
Urakointi, asennukset ja huolto yhdestä paikasta

Isonkyrön Lvis Oy on tunnettu LVI-alan yritys Kyrönmaan alueella sekä Vaasassa ja Seinäjoella. Teemme sekä yrityksille että yksityisille LVI-työt pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Tarvikemyymälämme Isonkyrön keskustassa tarjoaa kattavan valikoiman LVI-alan tuotteita.

LVI-asennukset laadukkaasti toteutettuna
Olemme arvostettu ja tunnettu ammattilainen, jolla on pitkä kokemus LVI-asennustöistä. Olemme olleet mukana monissa suurissa ja vaativissa LVI-asennus- ja huoltotöissä Vaasan, Seinäjoen sekä Kyrönmaan alueella. Toteutamme varmalla ammattitaidolla putkiasennukset kaikkiin kiinteistöihin.

Omakotitalojen ja rivitalojen putkistosaneeraukset
Meillä on yli 10 vuoden kokemus LVI-alan töistä. Erikoisosaamistamme ovat omakotitalojen ja rivitalojen putkistosaneeraukset, mutta hoidamme yhtä suurella ammattitaidolla myös uudisrakennuskohteiden LVI-urakat.

Uudisrakennusten putkiasennukset
Teemme LVI-urakointia ja putkiasennuksia kaikenlaisiin uudisrakennuskohteisiin. Yhdessä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme yrityksille ja kotitalouksille täyden palvelun LVI-asennukset – kaikki kätevästi saman katon alta. Olemme valtuutettu Gebwell-maalämpöpumppujen asentaja.

Täyden palvelun LVI-urakointia
Hoidamme kaikki LVI-työt luotettavasti ja pitkällä kokemuksella. Meiltä voit tilata koko LVI-urakoinnin laadukkaasti toteutettuna. Palvelemme sekä yrityksiä että kotitalouksia Kyrönmaan alueella sekä Vaasassa ja Seinäjoella.

Uudis- ja saneerauskohteiden LVI-urakointi
Teemme LVI-urakointia kaikenkokoisissa kiinteistöissä uudisrakennuksista vanhempiin kohteisiin saakka. Erikoisalaamme ovat omakotitalojen ja rivitalojen putkistosaneeraukset, mutta teemme yhtä laadukasta jälkeä myös uudisrakennustyömailla. Toteutamme urakat tarpeen vaatiessa alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, jolloin palveluun sisältyvät kaikki tarvittavat työvaiheet ja välineet.

Nopeasti palveleva LVI-huolto
Hoidamme LVI-huollot pitkällä kokemuksella Kyrönmaan, Vaasan ja Seinäjoen alueella. Tarjoamme sekä yksityisille että yrityksille osaavaa ja luotettavaa putkihuoltopalvelua. Yrityksemme on myös Gebwell-maalampöpumppujen merkkihuoltaja.

LVI-korjaukset pienissä ja suurissa kohteissa
Autamme ripeästi ja reippaasti kaikenlaisissa putkiongelmissa. Olemme tunnettu alan ammattilainen ja teemme mielellämme erilaisia huolto- ja korjaustöitä kaikenkokoisissa kiinteistöissä. Olemme olleet mukana monissa suurissa ja vaativissa LVI-urakoissa, mutta huollamme myös kotitalouksien ja yritysten pieniä putkiongelmia.

Tilaa nyt tarvitsemasi LVI-alan asiantuntijapalvelut, kuten tarvikkeet, asennukset, työt, palvelut ja urakoinnit kohteeseesi – kaikki kätevästi saman katon alta.

Ota yhteyttä!

Gebwell maalämpöpumpun huolto, Gebwell maalämpöpumpun merkkihuolto, Hanan asennus, Hanan vaihto, Ilmalämpöpumput, Ilmanvaihtojärjestelmän asennus, Ilmanvaihtojärjestelmän huolto, Ilmastointijärjestelmän asennus, Ilmastointijärjestelmän huolto, LVI, LVI-asennus, LVI-huolto, LVI-laitehuolto, LVI-palvelu, LVI-palvelut, LVI-tarvikemyymälä, LVI-tarvikkeet, LVI-työt, LVI-urakointi, LVI-urakoitsija, Lämpöpumpun huolto, Maalämpö, Maalämpöpumppu, Maalämpöpumpun asennus, Maalämpöpumpun huolto, Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu, Putkimies, Putkisaneeraus, Putkiston huolto, Putkityöt, Ruostumattomat putkistot, Viemärin avaus.

Isonkyrön Lvis Oy Marttilantie 12 A 1, 61500 Isokyrö

Yhteystiedot

Timo Ojala
040 506 4190

Avoinna

  • Ma-Pe
  • La

Palvelemme paikallisesti