Rakennussuunnittelu, Rakennuttaminen, Projektinjohto

Insinööritoimisto Preitilän Rakennetekniikka Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Insinööritoimisto Preitilän Rakennetekniikka Oy on vuonna 2013 perustettu paimiolainen insinööritoimisto. Yrityksen toiminta perustuu pitkälle ammattitaidolle – henkilöstöllä on taustallaan vuosikymmenien arvokas kokemus alalta. Ota yhteyttä, kun kaipaat laadukasta yhteistyötä rakentamisen ammattilaisilta!

Y-tunnus: 2539569-4
Insinööritoimisto, Rakennussuunnittelu, Rakennesuunnittelu, Rakennuttaminen, Projektinjohto
Turku, Lieto, Kaarina, Marttila, Salo, Sauvo, Aura, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki, Vehmaa, Varsinais-Suomi


Rakennussuunnittelu ja rakennuttaminen, Turku ja Varsinais-Suomi

Insinööritoimisto Preitilän Rakennetekniikka Oy on hyvin kokenut rakennusalan suunnittelutoimisto Paimiossa. Tarjoamme kokonaisvaltaiset rakentamisen ratkaisut yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille aina suunnittelusta valvontaan ja varsinaiseen rakentamiseen asti.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi kunnat ja kaupungit, seurakunnat, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet. Myös kotitaloudet voivat kysyä palvelujamme.

Rakennesuunnittelu
Rakennesuunnittelun tavoitteena on tuottaa sellaiset suunnitelmat, jotka takaavat turvalliset ja kestävät rakennetekniset ratkaisut kohteeseen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi oikein valittua perustusta, runkoa, mitoitusta, lujuuslaskemia sekä muita teknisiä tekijöitä. Meillä on yli 30 vuoden kokemus rakennesuunnittelusta. Tiedämme, miten syntyy laadukasta jälkeä haastavissakin hankkeissa, kustannustehokkuutta unohtamatta.

Rakennussuunnittelu
Insinööritoimisto Preitilän Rakennetekniikassa rakennussuunnittelua tehdään yli 30 vuoden kokemuksella. Pitkään alalla toimineena tunnemme rakennusalan hyvin ja osaamme valita parhaat ratkaisut erilaisiin talotyyppeihin. Rakennussuunnittelumme avulla kohteeseen saadaan parhaiten sen käyttötarkoitusta vastaavat suunnitelmat, joiden pohjalta rakennuksesta muodostuu laadukas ja viihtyisä kokonaisuus. Tässä huomioidaan niin rakennuksen tekniikka, varustelu, sijainti, ulkoasu kuin muutkin vastaavat tekijät.

Projektinjohto ja rakennuttaminen
Projektinjohtotehtävissä toimimme laaja-alaisesti tehtävissä, jotka hoitavat rakennuttamisen puolestasi niin kustannustehokkaasti ja laadukkaasti kuin mahdollista. Projektinjohtoon kuuluu mm. hankkeen suunnittelu, tarjousten kysely, kilpailuttaminen ja hankkiminen sekä työmaan valvonta. Yli 30 vuoden kokemuksella projektinjohtomme pitää huolen, että rakennusprojektit sujuvat niille asetettujen tavoitteiden, vaatimusten ja budjettien puitteissa.

Toiminta-alueemme kattaa Turun ja koko Varsinais-Suomen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Insinööritoimisto, Projektinjohto, Rakennesuunnittelu, Rakennussuunnittelu, Rakennusvalvonta, Rakennuttaminen, Työmaavalvonta, Urakoinnin kilpailutus.

Insinööritoimisto Preitilän Rakennetekniikka Oy Vistantie 24 A 19,21530 Paimio

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti