Rakennesuunnittelu, Rakennussuunnittelu, Vastaava mestari

Insinööritoimisto Kari Haataja

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Insinööritoimisto Kari Haataja tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua pientalorakentajille ja -remontoijille, tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Yritykseltämme saat kaikki tarvitsemasi suunnittelu- ja valvontapalvelut rakennus- ja rakennesuunnittelusta LVI- ja sähkösuunnitteluun sekä vastaavan mestarin ja pääsuunnittelijan tehtäviin saakka. Hoidamme toiveidesi mukaan myös esimerkiksi rakennuslupaprosessin byrokratian sekä tarjouspyyntöjen laatimisen.

Insinööritoimisto, Rakennesuunnittelu, Rakennussuunnittelu, Vastaava mestari, Pääsuunnittelu, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu • Y-tunnus: 1628975-0
Jyväskylä, Hankasalmi, Joutsa, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski, Keski-Suomi


  • Insinööritoimisto Kari Haataja - Mukana rakennusprojektisi alusta loppuun.

Hyvä rakennesuunnittelu on kustannustehokasta suunnittelua

Rakennesuunnittelussa määritämme ja suunnittelemme talollesi ja talousrakennuksille kestävät perustukset ja rakenteet. Hyvän rakennesuunnittelijan keskeisiä ominaisuuksia ovat mm. eri rakennusmateriaalien täydellinen tuntemus ja kyky luoda arkkitehtikuvien ja pohjatutkimuksen perusteella rakennukselle asianmukaisin, mutta samalla mahdollisimman kustannustehokkaasti toteutettava rakenne.

Rakennussuunnittelua aina asiakaslähtöisesti
Rakennussuunnittelussa luodaan asiakkaan toiveiden, asumistarpeiden, ympäristön vaatimusten ja mahdollisten kaavamääräysten perusteella arkkitehti- ja rakennesuunnitelmat (ARK- ja RAK-suunnitelmat) sekä LVIS-suunnitelmat. Suunnittelemme vuosien kokemuksella asiakkaillemme laadukkaan ja kustannustehokkaasti toteutettavan talokokonaisuuden, joka vastaa kaikilta osin nykyajan laatu- ja vaatimustasoja.

Vastaava mestari on rakennuttajan edustaja työmaalla
Vastaavan mestarin eli vastaavan työnjohtajan vastuulla on rakennustöiden laadun ja oikeaoppisuuden valvonta. Vastaava mestari valvoo, että työt tehdään rakentamismääräysten ja rakennusluvan edellyttämillä tavoilla, ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin mikäli rakennustöissä tai rakennusmääräysten noudattamisessa havaitaan virheitä tai puutteita. Toisin sanoen vastaava mestari on rakennuttajan asialla työmaalla, valvomassa hänen etujaan.

Pääsuunnittelija vastaa erikoissuunnitelmien yhteensopivuudesta
Rakennusprojektissa pääsuunnittelija nimetään aikaisessa vaiheessa, jo rakennuslupaa haettaessa. Pääsuunnittelija valvoo suunnittelun yleistä laatutasoa ja vastaa siitä, että eri suunnitelmat (esimerkiksi arkkitehti- ja rakennekuvat sekä sähkö- ja LVI-kuvat) ovat yhteensopivia ja toteuttamiskelpoisia. Näin varmistutaan eri työvaiheiden ja urakoiden sujuvasta toteutumisesta, joten asiantunteva pääsuunnittelija voi osaltaan vaikuttaa rakennusprojektin kustannustehokkaasta ja ajantasaisesta läpiviennistä.

LVI- ja sähkösuunnittelu
LVI-suunnittelussa määritetään kotisi talotekniikka. Tämä kattaa niin lämmitys-, käyttövesi- ja viemärijärjestelmät kuin myös ilmanvaihdon. Hyvällä LVI-suunnittelulla voidaankin tuoda säästöjä ja mukavuutta asumiseen mm. valitsemalla kotiisi ja käyttöösi parhaiten sopivat vesikalusteet sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät. Asiantunteva suunnittelija osaa myös sijoittaa LVI-putket rakenteisiin niin, että ne ovat mahdollisimman huomaamattomia ja hiljaisia.

Nykyaikana sähkösuunnittelu jos mikä on asiakaslähtöistä suunnittelua, sillä esimeriksi valojen, sähköpistokkeiden ja katkaisimien sijainti on asumismukavuuden kannalta keskeisen tärkeää. Asiantunteva sähkösuunnittelija osaa myös ehdottaa kotiisi parhaiten sopivia turva- ja hälytysjärjestelmiä.

Rakennuslupa kuntoon kustannustehokkaasti
Insinööritoimisto Kari Haatajalta saat kaikki tarvitsemasi projektinhallinta- ja suunnittelupalvelut rakennusprojektiisi.

Ota yhteyttä - kerromme sinulle mielellämme, miten me voimme tehdä rakentamisesta sinulle mahdollisimman helppoa!

Insinööritoimisto, LVI-suunnittelu, Poikkeuslupahakemus, Projektinjohto, Pääsuunnittelu, Rakennesuunnittelu, Rakennuskorjaussuunnittelu, Rakennuslupa-asiakirjat, Rakennuslupa-asiat, Rakennuslupaasiakirjat, Rakennuslupien täyttö, Rakennusluvan asiakirjojen täyttö, Rakennusluvat, Rakennuspiirrustukset, Rakennussuunnittelu, Rakennustöiden valvoja, Rakennusvalvonta, Sähkösuunnittelu, Työmaavalvoja, Vastaava mestari, Vastaavan mestarin palvelut.

Insinööritoimisto Kari Haataja Yliopistonkatu 8, 40100 Jyväskylä

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti