Porapaalutus, Ankkurointi, Kallioporaus

Infra-Reiman Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Olemme maa- ja kallioporauksiin erikoistunut valtakunnallisesti operoiva ammattilanen. Saat meiltä mm. Porapaalutukset sekä Ankkuriporaukset myös vaikeissa ja haastavissa pohja- ja ympäristöolosuhteissa. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2291430-5
Porapaalutus, Ankkurointi, Ankkuriporaus, Kallioporaus, Maaporaus
Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo


Maa- ja kallioporausten valtakunnallinen ammattilainen

Infra-Reiman on erikoistunut maa- ja kallioporauksiin.

  • Porapaalutukset
  • Ankkuriporaukset
  • Matalantilanpaalutukset
  • Tuki/ponttiseinät
  • Ankkuroinnit vaijereilla ja tangoilla jännitettynä
  • Pohjavahvistukset

Kysy lisää valtakunnallisista porauspalveluistamme numerosta: 044 319 1168

Porapaalutus
RD porapaalut ovat poraamalla asennettavia paaluja, joita käytetään erityisesti vaikeissa pohja- ja ympäristöolosuhteissa tai kun paalulle halutaan keskittää suuria kuormituksia. Paalut voidaan porata ja asentaa kaikkien luonnollisten maakerrosten läpi aina reilusti peruskallioon asti.

Ankkuriporaus
Väliaikaisilla ja pysyvillä ankkureilla taataan rakenteiden paikallaan pysyminen. Tyypillisiä kohteita ovat väliaikaiset tukiseinät kaivannoissa, joilla taataan turvalliset työskentelyolosuhteet kaivannoissa. Ankkureita käytetään myös isojen rakenteiden anturoissa, joilla anturat sidotaan kiinni kallioon.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ankkuriporaus, Ankkurointi, Ankkurointi tangoilla jännitettynä, Ankkurointi vaijereilla jännitettynä, Kallioporaus, Maaporaus, Matalan tilan paalutus, Pohjavahvistus, Ponttiseinät, Porapaalutus, Tukiseinät.

Infra-Reiman Oy Sinkkikatu 6,20380 Turku

Yhteystiedot

Porauspalvelut valtakunnallisesti
044 319 1168

Palvelemme paikallisesti