Nuohooja, Nuohouspalvelu, Mökin nuohous

Inarin nuohouspalvelu

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Teemme omakotitalojen ja mökkien tulisijojen ja hormien nuohuksia koko Inarin alueella ympäri vuoden. Nuohoamme myös vaikeasti saavutettavia kohteita esimerkiksi Inarijärven saarissa. Talvella kuljemme tarvittaessa moottorikelkalla ja kesällä veneellä. Ota yhteyttä!

Nuohous, Nuohooja, Nuohouspalvelu, Mökin nuohous, Kesämökin nuohous, Vapaa-ajan asunnon nuohous, Tulisijan nuohous • Y-tunnus: 3243399-4
Inari, Ivalo, Törmänen, Akujärvi, Keväjärvi, Koppelo, Sevettijärvi-Näätämö, Saariselkä, Nellim, Angeli, Kaamanen, Kuttura, Lisma, Partakko, Riutula


  • Inarin nuohouspalvelu #1

Nuohoamme koko Inarin alueella

Inarin nuohouspalvelu tekee nuohouksia koko Inarin alueella ympäri vuoden. Nuohoamme myös vaikeasti saavutettavia kohteita, esimerkiksi Inarijärven saarissa. Talvella kuljemme tarvittaessa moottorikelkalla ja kesällä veneellä.

Omakotitalon tulisijojen ja hormien nuohous
Nuohous on kiinteistönomistajan lakisääteinen velvollisuus, sillä nuohous on tärkeä osa paloturvallisuutta. Tulisijojen ja hormien nuohous tulee tehdä asuintaloissa lain mukaan kerran vuodessa. Nuohouksen yhteydessä tarkistamme aina tulisijojen ja hormien kunnon. Nuohous parantaa myös takan tai puukiukaan lämmityksen tehokkuutta ja palamisen puhtautta.

Kesämökin tulisijojen ja hormien nuohous
Vapaa-ajan asuntojen nuohous tulee lain mukaan tehdä vähintään kolmen vuoden välein. Jos kesämökki on ahkerassa käytössä, voi harkita nuohouksen teettämistä useammin. Myös kesämökin saunan kiukaan ja hormin nuohouksesta kannattaa huolehtia. Mikäli rakennuksen tulisijat ovat olleet vuosia käyttämättä, on järkevää kutsua nuohooja tarkastamaan niiden kunto ennen käyttöönottoa.

Huomioi ennen nuohousta
Nuohousta voimme tehdä ympäri vuoden, kunhan meillä on turvallinen pääsy katolle ja piipun luokse. Sisällä on hyvä huomioida, että nuohoojalla on esteetön pääsy takan tai kiukaan luokse ja riittävästi tilaa työskennellä. Olisi hyvä, jos tulisijaa ei olisi lämmitetty 1-2 päivään ennen nuohousta.

Soita tai varaa kotisivujen ajanvarauksen kautta nuohooja paikalle!

Hormien nuohous, Hormin nuohous, Kesämökin nuohous, Mökin nuohous, Nuohooja, Nuohous, Nuohouspalvelu, Tulisijan nuohous, Tulisijojen nuohous, Vapaa-ajan asunnon nuohous.

Inarin nuohouspalvelu Nellimintie 4525, 99860 Nellim

Yhteystiedot

Tilaa nuohous
041 311 9416

Palvelemme paikallisesti