Ilmastointityöt, Ilmastointijärjestelmät, Ilmastoinnin huolto

Ilmastointiasennus Reima Seppälä

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Jätä ilmastointityöt kokeneelle tekijälle – tiedät saavasi laadukkaan ja fiksun toteutuksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Y-tunnus: 1356969-3
Ilmastointiasennus, Ilmastointityöt, Ilmastointihuolto, Ilmastoinnin huolto, Ilmastoinnin puhdistus, Ilmamäärien mittaus, Ilmastointijärjestelmät
Nummela, Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti, Hanko, Inkoo, Raasepori, Askola, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Lapinjärvi, Loviisa, Uusimaa


  • Ilmastointiasennus Reima Seppälä #1

Ilmastointitöitä vuodesta 1991

Meiltä kattavat ilmastointiasennukset ja -urakoinnit Nummelasta koko Uudenmaan alueelle
Ilmastointiasennus Reima Seppälältä tilaat kaiken kattavat ilmastointityöt. Meiltä saa niin ilmastointiasennukset, ilmastoinnin kokonaisurakat, huollot, mittaukset kuin suunnitelmatkin. Saatavilla on myös laadukkaita lämmöntalteenottokoneita, jotka kaikki ovat CE-merkittyjä. Ilmastointiasennus- ja muut työt tehdään taatusti ammattitaidolla, sillä yrityksemme on toiminut alalla jo vuodesta 1991. Toimipisteemme sijaitsee Nummelassa, mutta palvelemme myös Helsingin, Espoon, Vantaan sekä koko Uudenmaan alueella.

Ilmastointiasennukset
Ilmastoinnin asennustyöt on turvallista tilata Ilmastointiasennus Reima Seppälältä Nummelasta. Meille ilmastointi on tuttu asia, sillä olemme työskennelleet alalla vuodesta 1991. Teemme ilmastointiasennuksia omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, ravintoloihin, liiketiloihin ja teollisuuskohteisiin. Teemme pohjalle huolellisen ilmastointisuunnitelman, jossa huomioimme asiakkaan tarpeet, rakennuksen ominaisuudet sekä sen käyttötarkoituksen. Ilmastointi on tärkeää mitoittaa oikein moneltakin kannalta, sillä vain siten saavutetaan sen paras hyöty.

Ilmastointiurakoinnit
Ilmastointiasennus Reima Seppälä palvelee myös silloin, kun kyseeseen tulee ilmastointiurakointi. Urakoimme sekä uudis- että saneerauskohteissa, joissa vanha ilmastointijärjestelmä halutaan päivittää uuteen, energiatehokkaaseen ja kohteeseen optimoituun versioon. Uutta rakennettaessa meidät kannattaa pyytää hankkeeseen mukaan jo suunnitteluvaiheessa – näin varmistetaan, että ilmastointi toteutuu kyseisen rakennuksen ja sen käyttäjien tarpeiden mukaiseksi heti alusta alkaen.

Teemme ilmastointitöitä kaikille asiakasryhmille kotitalouksista yrityksiin. Tyypillisimpiä kohteita ovat omakotitalot, kerrostalot, rivitalot, ravintolat ja teollisuus. Kyseeseen voi tulla niin vanha kuin uudiskohdekin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous rakennuksesi ilmastointitöistä!

Energiatehokas ilmastointijärjestelmä, Ilmamäärien mittaus, Ilmamäärien säätö, Ilman käsittelylaitteet, Ilmanvaihtolaitteiston käytön opastus, Ilmanvaihtolaitteiston säätö, Ilmastoinnin eristys, Ilmastoinnin huolto, Ilmastoinnin kokonaisurakointi, Ilmastoinnin mittaus, Ilmastoinnin puhdistus, Ilmastoinnin suunnittelu, Ilmastointiasennus, Ilmastointihuolto, Ilmastointijärjestelmät, Ilmastointikanavien asennus, Ilmastointikoneet, Ilmastointilaitteiden asennus, Ilmastointisuunnitelma, Ilmastointitarvikkeet, Ilmastointityöt, Ilmastointiurakointi, Kanavajärjestelmät, Kerrostalon ilmastointiasennus, LTO-koneet, Lämmöntalteenottokoneet, Rivitalon ilmastointiasennus, Tehokas ilmanvaihtojärjestelmä, Teollisuuden ilmastointiasennus, Uusi ilmastointijärjestelmä, Enervent, Flexit, ILTO Swegon, Recair, Vallox.

Ilmastointiasennus Reima Seppälä Kopuntie 29,03100 Nummela

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti