Hissikonsultointi ja hissien modernisointi

IL Projektipro Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Puolueeton ja luotettava asiantuntija varmistaa hissiremonttisi onnistumisen kilpailutuksesta aina hankkeen valmistumiseen saakka. Hyödyntämällä palvelujamme säästät itse aikaa ja voit keskittyä kiinteistösi muuhun ylläpitoon. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 3264797-6
Hissikonsultointi, Hissikonsultti, Esteettömyyskartoitus, Esteetön hissi, Hissiremontti, Hissin modernisointi, Hissi taloyhtiöön, Hissin uusiminen
Lappeenranta, Imatra, Mikkeli, Savonlinna, Pieksämäki, Kouvola, Kotka, Hamina, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari, Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Rantasalmi, Sulkava, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Kymenlaakso


Asiantuntijapalvelut hissien, liukuportaiden ja automaattiovien peruskorjaushankkeissa

Hissin, automaattioven tai liukuportaan peruskorjaushanke on laaja kokonaisuus, ja hankkeen toteuttaminen vaatii monitahoista erikoisosaamista. Hankkeen kilpailutus onnistuu parhaiten, kun tarjouspyynnön laatija ymmärtää laitteen käyttötarpeet ja muotoilee pyynnön siten, että tarpeet varmasti täyttyvät. Eri laitevalmistajien tuotteissa on eroja, ja siksi myös tarjousten vertailussa tarvitaan teknistä osaamista ja näkemystä eri ominaisuuksien vaikutuksesta laitteen kokonaishintaan ja käytettävyyteen.

Hissikonsultointi ja esteettömyyskartoitukset
Peruskorjausta suunniteltaessa kartoitetaan usein kiinteistön ajanmukaisuutta. Esteettömyys on yksi tämän päivän keskeisistä vaatimuksista kiinteistöissä, ja voit tilata meiltä oman kiinteistösi esteettömyyskartoituksen. Kiinteistön esteettömyyden parantamiseen voi saada avustusta Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselta (ARA).

Hissien, automaattiovien ja liukuportaiden kuntoarviot
Asiantuntijan suorittaman kuntoarvion avulla kiinteistössä voidaan ennakoida laitteiden kunnostus- ja peruskorjaustarpeita ja -kustannuksia. Teemme kartoituksesta laite- ja kohdekohtaisen raportin, jonka avulla korjaustarpeiden ennakointi helpottuu. Kustannusarvioiden avulla puolestaan laitteiden kustannukset voidaan sovittaa etukäteen kiinteistön muiden korjaustarpeiden joukkoon.

  • Kohde- ja laitekohtaiset kartoituskäynnit
  • Raportti laitteiden teknisestä kunnosta
  • Korjausehdotukset
  • Kustannusarvio budjetointia varten

Viemme peruskorjaushankkeesi aloituskokouksesta vastaanottotarkastukseen aikatauluja noudattaen, ja valvomme ja dokumentoimme kaikki vaiheet sekä asennuksen että takuuajan aikana. Saat meiltä hankkeeseesi myös pätevän työturvallisuuskoordinaattorin, jota Valtioneuvoston asetus 205/2009 edellyttää kaikissa rakennushankkeissa.

Olemme Turvatekniikan keskuksen (Tukes) toiminnanharjoittajarekisterissä ja kuulumme Luotettava Kumppani -verkostoon. Olemme Turvatekniikan keskuksen (Tukes) toiminnanharjoittajarekisterissä ja kuulumme Luotettava Kumppani -verkostoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa palveluistamme!

Automaattiovien kuntoarvio, Automaattiovien peruskorjaus, Esteetön hissi, Esteettömyyskartoitus, Hissi taloyhtiöön, Hissien asiantuntija, Hissihankkeen kilpailutus, Hissikonsultointi, Hissikonsultti, Hissin esteettömyyskartoitus, Hissin hankinta, Hissin kunto, Hissin kuntoarvio, Hissin modernisointi, Hissin turvallisuus, Hissin uusiminen, Hissiremontin asiantuntija, Hissiremontti, Liukoportaiden peruskorjaus, Liukuportaiden kuntoarvio, Liukuportaiden uudistus , Taloyhtiön hissin kunto, Turvallinen hissi.

IL Projektipro Oy Muurainkatu 21,53500 Lappeenranta

Yhteystiedot

Hissikonsultti
Ismo Lukander
040 775 1474

Palvelemme paikallisesti