Siivouskonehuolto, Käytetyt siivouskoneet

Huolto K Rautiainen Oy

Arvosana: 2.7/5 (yhteensä 11 arvostelua).

Huolto Rautiainen Oy on siivouskoneiden huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys Vantaalla. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat siivous- ja kiinteistöhuoltoalan yritykset sekä julkinen sektori, joita palvelemme pääasiassa Uudenmaan alueella.

Y-tunnus: 2876256-8
Siivouskonehuolto, Käytetyt siivouskoneet, Monimerkkihuolto, Hoover-varaosat, I-mop varaosat, Hako, Comac, Taski, Wetrok
Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti, Hanko, Inkoo, Raasepori, Askola, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Lapinjärvi, Loviisa, Uusimaa


  • Huolto K Rautiainen Oy #1

Siivouskoneiden huolto ja korjaus

Huolto Rautiainen Oy tekee hyvää jälkeä hyvin toimivilla koneilla.

Käytetyt siivouskoneet meiltä edullisesti
Meiltä löydät käytetyt siivouskoneet edullisesti. Myymme erilaisia käytettyjä ja kunnostettuja siivouskoneita, jotka toimivat moitteetta. Ennen myyntiä siivouskoneet on tarkastettu ja huollettu, mikä takaa sen, ettei laitteiden siivousteho petä hankalassakaan paikassa. Käytetty siivouskone on edullinen ja ekologinen vaihtoehto uudelle siivouskoneelle.

Siivouskoneiden varaosat ja tarvikkeet
Myymme ja toimitamme kaikkien siivouskoneiden varaosia ja tarvikkeita Uudenmaan alueella. Meiltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita erimerkkisiin siivouskoneisiin. Olemme I-mopin, TomCat Edgen, Hooverin, Cleanfixin, Fimapin, Numaticin ja Lindhausin valtuutettu huoltoliike, joten meiltä saat myös näiden merkkien varaosat ja tarvikkeet.

Täyden palvelun monimerkkihuolto
Monipuolisesti palvelevana monimerkkihuoltona huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset siivouskoneet ja mopinpesukoneet. Olemme myös TomCat Edge -koneiden, Cleanfix-, Fimap-, Numatic-siivouskoneiden sekä I-mop-, Lindhaus- ja Hoover-yhdistelmäkoneiden valtuutettu huoltoliike.

Jokapäiväinen käyttö sekä kohteiden vaativuus lisäävät koneiden huoltotarvetta. Säännöllinen siivouskoneiden huolto varmistaa koneiden tehokkaan toiminnan sekä mahdollistaa laadukkaan siivousjäljen. Se myös vähentää koneiden toimintahäiriöitä ja pidentää niiden käyttöikää. Rikki menneet ja viallisesti toimivat siivouskoneet korjaamme nopeasti kuntoon joko liikkeessämme tai asiakkaan työkohteessa.

Asiantuntevaa palvelua pitkällä kokemuksella
Tarjoamme nopeaa ja asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Useat siivouskoneiden varaosat löytyvät suoraan varastostamme, joten koneen ei tarvitse odottaa huoltoa pitkiä aikoja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa oikeiden siivouskoneiden tarvikkeiden valinnassa.

Ota yhteyttä tai tule käymään paikan päälle!

Cleanfix huolto, Cleanfix varaosat, Comac, Fimap huolto, Fimap varaosat, Hako, Hoover yhdistelmäkoneiden huolto, Hoover-varaosat, I-mop huolto, I-mop varaosat, Käytettyjen siivouskoneiden myynti, Käytetyt siivouskoneet, Lindhaus huolto, Monimerkkihuolto, Mopinpesukoneen huolto, Mopinpesukoneen korjaus, Numatic huolto, Numatic varaosat, Siivouskoneen huolto, Siivouskoneen korjaus, Siivouskoneen tarvikkeet, Siivouskoneen varaosat, Siivouskonehuolto, Taski, TomCat Edge huolto, TomCat varaosat, Wetrok.

Huolto K Rautiainen Oy Santaradantie 7,01370 Vantaa

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti