Maalauslaitteen huolto, Pintakäsittelylaitteen korjaus

Hölsön Huolto

Arvosana: 5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

Meiltä maalauslaitteiden huolto- ja korjauspalvelut sekä laadukkaat pintakäsittelylaitteiden varaosat. Meiltä löydät myös laadukkaat maalauslaitteiden varaosat – sekä uudet että käytetyt. Palvelemme asiakkaita Seinäjoen lisäksi koko Suomen alueella – ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 2293213-2
Maalauslaitteen huolto, Pintakäsittelylaitteen korjaus
Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Vaasa, Hämeenlinna, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Hyvinkää, Lohja, Järvenpää


  • Hölsön Huolto #1

Tarjoamme kaikkien pintakäsittelylaitteiden huollot ja korjaukset yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla

Pintakäsittelylaitteiden huolto onnistuu asiakkaan omissa tiloissa tai Seinäjoella Hölsön Huollon tiloissa Oivaltajantiellä. Teemme huoltotyöt aina nopeasti ja luotettavasti. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella, ota rohkeasti yhteyttä!

Meillä on Wagner ja Graco alkuperäisvaraosat sekä yleisimmät varusteet saatavilla varastossamme heti. Muiden merkkien osat voi tilata meiltä lyhyellä toimitusajalla. Valikoimassamme on myös uudet ja käytetyt pintakäsittelylaitteet, kysy lisää!

  • Maalauslaitteiden huollot
  • Pintakäsittelylaitteiden huollot
  • Maalauslaitteen korjaukset
  • Pintakäsittelylaitteen korjaukset
  • Pintakäsittelylaitteiden varaosat (Wagner, Graco)

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Maalauslaitteen huolto, Maalauslaitteen korjaus, Pintakäsittely, Pintakäsittelylaitteen huolto, Pintakäsittelylaitteen korjaus, Pintakäsittelylaitteen varaosat, Graco, Wagner.

Hölsön Huolto Oivaltajantie 1 A 5,60100 Seinäjoki

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti