Maa-ainekset, Sora, Hiekka, Murske, Koristekivet, Salaojasora

Hiekka- ja Soramyynti Hirvikangas Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Tilaa maa-ainekset Hiekka- ja Soramyynti Hirvikankaalta! Olemme 1980-luvulla perustettu perheyritys, jonka johdosta vastaava Mika Hirvikangas toimii yrittäjänä toisessa polvessa. Ota yhteyttä!

Maa-ainekset, Sora, Hiekka, Murske, Koristekivet, Salaojasora • Y-tunnus: 1493221-2
Lohikko, Kankaanpää, Niinisalo, Honkajoki, Veneskoski, Honkakoski, Pomarkku, Jämijärvi, Noormarkku, Lavia, Siikainen, Ikaalinen, Karvia, Suodenniemi, Korvaluoma


Sorat, hiekat, murskeet ja koristekivet kuljetuksineen Satakunnassa

Tarvitsetko laadukasta soraa tai hiekkaa kuljetuksineen rakennustyömaalle, tietöihin ja pihatöihin? Tilaa maa-ainekset Hiekka- ja Soramyynti Hirvikankaalta! Olemme 1980-luvulla perustettu perheyritys, jonka johdosta vastaava Mika Hirvikangas toimii yrittäjänä toisessa polvessa.

Maa-aineksistamme saat:

  • Salaojasorat
  • Kapillaarikivet
  • Murskeet
  • Täytehiekat
  • Turvahiekat
  • Maneesihiekat
  • Betonifillerit
  • Koristekivet
  • Hiekkapuhallushiekkaa
  • Männyn kuorikatteet

Sorat rakennustarpeesi mukaan
Sora on yksi rakentamisen perusmateriaaleista, oli kyse mistä rakennustyypistä tahansa. Sora on laadultaan kovaa, kantavaa sekä kulutusta kestävää. Soramme on erittäin laadukasta, hyväksi kehuttua maa-ainesta. Toimitamme sinulle haluamasi soralajikkeet suoraan työkohteeseesi.

Hiekkaa täytemaaksi ja alusmateriaaliksi
Hiekka sopii hyvin esimerkiksi rakennusten pohjien täyttöön tai pihakivien alusmateriaaliksi. Koostumuksensa ansiosta täyttöhiekalla voidaan myös tehdä ohuita ja paksuja tasauksia. Saat kantavan pohjan, joka kestää kulkua ja käyttöä.

Murskeet pihojen ja teiden rakentamiseen
Murske soveltuu erityisesti teiden ja pihojen rakennekerroksiin. Mursketta voidaan käyttää myös pintamateriaalina, sillä se kantaa ja tiivistyy hyvin.

Koristekivet piharakentamiseen
Koristekivet sopivat erinomaisesti kulkuväylien varsille, istutusten katteeksi sekä laatoitusten ja kivetysten reuna-alueille. Kivien avulla rajaat kulkureitit ja luot kauniita kokonaisuuksia sekä yksityiskohtia, jotka viimeistelevät pihamaasi ilmeen.

Erilaisilla maa-aineksilla saadaan rakennuksille, teille ja pihamaille kantavuutta, suojaa sekä tasaisia alustoja. Maa-aineilla myös viimeistellään kauniisti pihamamaiden ja pihateiden pinnat. Toimittamamme materiaali on laatumerkittyä ja takaa tukevan pohjan kaikentyyppiselle rakentamiselle, jossa maa-aineksia tarvitaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Asennushiekka, Betonifillerit, Hiekka, Hiekkalaatikkohiekka, Hiekkapuhallushiekka, Hiekoitushiekka, Kapillaarikivet, Kivimurske, Koristekivet, Maa-ainekset, Maisemakivet, Maneesihiekka, Murske, Männyn kuorikatteet, Puhallushiekka, Salaojasora, Sora, Turvahiekka, Täytehiekka.

Hiekka- ja Soramyynti Hirvikangas Oy Hirvikankaantie 271, 38770 Lohikko

Yhteystiedot

Mika Hirvikangas
050 543 8294
Enable JavaScript to view protected content.
Heikki Hirvikangas
0500 599 023
Enable JavaScript to view protected content.

Palvelemme alueellisesti