Hinauspalvelu, Tiepalvelu, Nostopalvelu, Vaihtolavat

Hinauskeskus Pohjanmaa

Arvosana: 5/5 (yhteensä 3 arvostelua).

Hinausta 24 h – Ylivieska, Raahe ja ympäristökunnat. Henkilöautojen, pakettiautojen sekä raskaan kaluston hinauspalvelu. Aina valmiina lähtöön. Ota yhteyttä!

Hinaus, Hinauspalvelu, Tiepalvelu, Nostopalvelut, Kuljetuspalvelut, Vaihtolavat, Siirtolavat • Y-tunnus: 3321488-1
Ylivieska, Alavieska, Kärsämäki, Pyhäjärvi, Kalajoki, Oulainen, Haapajärvi, Haapavesi, Pyhäjoki, Vihanti, Nivala, Sievi, Raahe, Siikalatva, Revonlahti, Ruukki, Paavola, Rantsila, Lohtaja, Kaustinen, Ullava, Toholampi, Kannus, Merijärvi, Kinnula, Yli-Lesti, Pihtipudas


  • Hinauskeskus Pohjanmaa #1

Hinausta 24 h – Ylivieska, Raahe ja ympäristökunnat

Nopeaa hinausta vailla? Hinauspalvelumme palvelee ja auttaa yllättävissä tilanteissa kellon ympäri. Satumme paikalle joskus hyvinkin yllättävissä ja erikoisissa tilanteissa, mutta kattavan kokemuksen myötä pystymme palvelemaan sujuvasti mitä erilaisimmissa työtilauksissa. Myös ammattitaitoinen tiepalvelutiimimme auttaa tien päälle jääneitä. Auton oven avaukset, akun vaihdot ja käynnistysapu ovat yleisimmät tiepalvelumme tehtävät.

Hinaus- ja tiepalveluautomme operoi pääasiassa alueella: Ylivieska, Alavieska, Nivala, Oulainen, Sievi, Kärsämäki, Pyhäjärvi, Pyhäjoki, Haapavesi, Pihtipudas, Vihanti, Haapajärvi, Kalajoki, Raahe, Siikalatva ja Siikajoki. Sopimuksen mukaan myös muualla.

Hinauksen tilaus 24 h – Soita numeroon: 0500 280 482

Kerro miten voimme auttaa, annamme mielellämme vinkkejä ja neuvoja tilanteeseesi. Lähetämme paikalle tarpeen mukaan joko tiepalvelutiimimme tai suoraan hinausauton. Palvelemme niin kiireellisissä tilanteissa kuin vähemmän hoppua vailla olevissa tapauksissa.

Parasta hinauspalvelua:

  • Nopeaa palvelua suoraan tien päälle
  • Mukavat ja osaavat tekijät
  • Sujuvaa yhteistyötä vakuutusyhtiöiden ja korjaamojen kanssa
  • Olemme vakuutusyhtiöiden sopimusyhteistyökumppani

Meillä on myös ADR-lupa kappaletavara- ja säiliöajoihin.

Meiltä onnistuvat sekä kevyen että raskaan kaluston hinaukset. Kalustollamme saamme kuljetettua niin henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät kuin kuorma-autot ja muut raskaat kalustot. Olemme erikoistuneet etenkin raskaan kaluston hinaukseen. Kalustomme riittää isommankin työkoneen hinaukseen ja ojasta vetoihin.

Ota yhteyttä, meiltä saat hinausavun vuorokauden ajasta riippumatta!

Hinaus, Hinaus 24h, Hinauspalvelu, Hinauspalvelu 24h, Koneiden siirrot, Kuljetuspalvelut, Nostopalvelu, Nostopalvelut, Raskaan kaluston hinaus, Roskalava, Siirtolavat, Sijaisauto, Tiepalvelu, Vaihtolavakuljetus, Vaihtolavapalvelu, Vaihtolavat.

Hinauskeskus Pohjanmaa Teollisuustie 7, 85200 Alavieska

Yhteystiedot

Hinauspäivystys 24h: Ylivieska
0500 280 482
Hinauspäivystys 24h: Raahe
0400 177 636
24/7 hinauspalvelut
0500 280 482
Nostopalvelut, kuljetus ja vaihtolavat
040 960 3541

Palvelemme paikallisesti