Hiekotussepeli, Hiekkalaatikkohiekka, Kivituhka, Koura-auto

Hiekkaa.fi

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Olemme toimittaneet maa-aineksia jo yli 20 vuoden ajan. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset talonrakentajat, kuin julkinen sektori, sekä rakennus- ja maanrakennusliikkeet. Yrityksemme kuuluu tilaajavastuu-jäsenpalveluun sekä luotettava kumppani-ohjelmaan. Kun tarvitset hiekkaa ja maa-aineksia, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 0506125-9
Kivituhka, Sepeli, Hiekotussepeli, Hiekkalaatikkohiekka, Leikkihiekka, Kalliomurske, Istutusmulta, Singeliä, Sepeliä pihaan, Koura-auto
Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Kauniainen, Kirkkonummi, Sipoo, Nurmijärvi, Vihti, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Porvoo, Loviisa, Hyvinkää, Riihimäki, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala, Lahti, Hollola


Kivi- ja maa-ainekset suoraan kohteeseen

 • Kalliomurske
  Kalliomurske on hyvin tiivistyvä ja kantava tuote. Kalliomursketta käytetään teiden, piha-alueiden ja rakennusten kantavissa rakennekerroksissa sekä sisä- ja ulkotäytöissä.
 • Istutusmulta
  Istutusmulta on levitysvalmis, lannoitettu, kalkittu ja seulottu yleiskasvualusta.
 • Nurmikkomulta
  Nurmikkomulta on levitysvalmis kalkittu, lannoitettu ja seulottu kasvualusta nurmikoille. Kivennäisainespitoisuus on istutusmultaa korkeampi.
 • Pesty singeli
  Singeli, toiselta nimeltään somero on luonnon pyöristämää, pienikokoista kiviainesta. Sopii hyvin pihan koristekiviksi.
 • Pesty sepeli
  Rakennusten sisä- ja ulkotäyttöihin. Seulonnan lisäksi myös vesipesty sepeli. Kapilaarikatkoon tarkoitettu, hyvin vettä läpäisevä ja suodattava sepeli.
 • Sepeli
  Kalliosta murskattua kiviainesta, josta on erotettu hienompi aines pois. Sopii hyvin käytettäväksi silloin kun veden pitää läpäistä pintakerros. Rakennusten sisä- ja ulkotäyttöihin.
 • Kivituhka
  Kivituhka 0-5 mm käytetään pihojen ja kulkuteiden päällystykseen. Kivituhkaa voidaan käyttää esim. tasoitekerroksena pihakivien ja laattojen alla.
 • Turvahiekka
  Putoamisen vaimentamiseen tarkoitettu pesty kiviaines leikkipaikoille. Ei tiivisty.
 • Leikkihiekka
  Leikkihiekka lasten hiekkalaatikoihin on hienorakeista, seulottua, hyvin tiivistyvää.
 • Mäntykate
  Kate sopii istutusalueiden maanpinnan kattamiseen. Katepinnan ansiosta istutukset ovat helppohoitoisia ja siistejä.
 • Kuusikate
  Kate sopii istutusalueiden maanpinnan kattamiseen. Katepinnan ansiosta istutukset ovat helppohoitoisia ja siistejä.

Hiekkaa.fi on toimittanut maa-aineksia jo yli 20 vuoden ajan. Asiakkaita ovat niin yksityiset talonrakentajat, kuin julkinen sektori, sekä rakennus- ja maanrakennusliikkeet. Monipuolinen kuljetuskalusto, sekä koulutettu henkilöstö ovat olleet toimintamme perusajatus alusta saakka. Jokainen työntekijämme omaa työturva-, sekä valttikortin ja he ovat motivoituneita toimimaan turvallisimmalla mahdollisella tavalla niin itsensä kuin ympäristön suhteen. Nuhteeton, kotimainen henkilöstömme mahdollistaa toimintamme myös erityisen valvotuissa kohteissa kuten puolustusvoimien, suurlähetystöjen, eduskunnan yms. tiloissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Harmaa kivituhka, Hiekkalaatikkohiekka, Hiekkalaatikkohiekka suursäkki, Hiekkalaatikkohiekkaa, Hiekkalaatikon hiekan vaihto, Hiekoitussepeli, Hiekoitussepeli 1000kg, Hiekoitussepeli 3-6, Hiekoitussepeli 500kg, Hiekoitussepeli suursäkki, Hiekotussepeli, Istutus multa, Istutusmulta, Istutusmultaa, Kalliomurske, Kalliomurske 0-11, Kalliomurske 0-16, Kalliomurske 0-32, Kalliomurske 0-8, Kalliomurske pihaan, Kalliomursketta, Kivituhka, Kivituhka piha, Kivituhka suursäkki, Koura-auto, Koura-auto toimitus, Kuusikate, Leikkihiekan vaihto, Leikkihiekka, Männyn kuorikate, Männynkuorikate, Mäntykate, Maa-ainestoimitukset koura-autolla, Musta kalliomurske, Musta kivituhka, Musta sepeli, Nurmikkomultaa, Nurmikolle multaa, Paljun perustus sepeli, Perunan istutusmulta, Pesty sepeli, Punainen kivituhka, Punainen sepeli, Salaoja sepeli, Seinänvierus sepeli, Sepeli, Sepeli 16-32, Sepeli 6-16, Sepeli 8-16, Sepeli pihatielle, Sepeli sokkelin viereen, Sepeli suursäkki, Sepeli terassin alle, Sepeliä pihaan, Singeli 16-32, Singeli 8-16, Singeli kivi, Singeli pihaan, Singeli pihatielle, Singeli polku, Singeli sora, Singeliä, Sokkelin vierusta sepeli, Talon reuna sepeli, Tuijan istutusmulta, Turvahiekka, Turvasora, Valkoinen sepeli.

Hiekkaa.fi Puntaritie 1,00440 Helsinki

Yhteystiedot

Tilauskeskus
050 23 25
Emilia Nyfors

050 342 2035
Markku Luostarinen

040 504 2065

Palvelemme paikallisesti