Mehiläisten hoito, Mehiläistarhaus, Karanneet mehiläiset

Helsingin Seudun Mehiläishoitajat ry

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Helsingin Seudun Mehiläishoitajat ry on pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä asuneiden mehiläishoitajien perustama yhdistys. Aloitustiedot peruskursseiltamme, lisää tietotaitoa jatkokursseiltamme, seminaareistamme, opintomatkoistamme löydät kotisivuilta. Tervetuloa tutustumaan!

Hunaja, Mehiläistarhaus, Mehiläisten hoito, Mehiläishoitaja, Mehiläishoito, Karanneet mehiläiset, Mehiläiskurssi
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Porvoo, Kerava, Järvenpää, Pornainen, Tuusula, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Mäntsälä, Hyvinkää


Mehiläisalan tiedon ja taidon polulta

Aloitustiedot peruskursseiltamme, lisää tietotaitoa jatkokursseiltamme, seminaareistamme, opintomatkoiltamme. Työpajoissamme ja pesätapahtumissa voit perehtyä hunajan tuotannon eri työvaiheisiin. Tukiverkostomme auttaa alkuun käytännön pesätapahtumissa, mehiläisten ja kaluston hankinnassa.

Helsingin Seudun Mehiläishoitajat ry
Yhdistys on pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä asuneiden mehiläishoitajien perustama. Jäsenemme harjoittavat mehiläishoitoa ympäri Uuttamaata niin kaupungeissa kuin maaseudullakin. Heidän mehiläistarhojaan sijaitsee myös muualla Suomessa, usein hoitajan vapaa-ajan paikkakunnalla. Nykyisin etäyhteyksillä valtakunnan laajinta koulutustarjontaamme voivat hyödyntää myös maakunnan ulkopuolella mehiläishoitoa harjoittavat.

Vastuullista mehiläisalan toimintaa!

Hunaja, Hunajan tuottaja, Karanneet mehiläiset, Kaupunkitarhaus, Mehiläishoitaja, Mehiläishoito, Mehiläiskurssi, Mehiläistarhaus, Mehiläisten hoito, Siitepöly.

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti