Hautakivet, Muistomerkit, Hautakiven kaiverrus

Hautakiviliike Turunen Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Yrityksellämme on pitkät perinteet. Olemme harjoittaneet kivenjalostusta Pieksämäellä jo vuodesta 1935. Vankka käsityötaito takaa laadukkaan ja huolitellun lopputuloksen. Meiltä saat myös pronssilaatat ja muut muistomerkit sekä hautakiven lisänimen kaiverrukset.

Y-tunnus: 0962319-1
Hautakivet, Muistomerkit, Pronssilaatat, Kiviveistämö, Hautakiven puhdistus, Hautakiven kaiverrus, Hautakiven kultaus, Hautakiven entisöinti, Lisänimen kaiverrus
Pieksämäki, Varkaus, Suonenjoki, Kangasniemi, Haukivuori, Joroinen, Rautalampi


Laadukkaat ja yksilölliset hautakivet ja muistomerkit sekä hautakiven kaiverrukset

Palveluihimme kuuluvat mm. hautakivet, lyhtykivet, suunnittelupalvelu, lisänimien kaiverrukset, vanhojen hautakivien entisöinnit, lisäkivet, hautakivien pesut ja puhdistukset, kultaukset, hopeoinnit ja muut värit, merkkien kiinnitykset, pronssilaatat ja pronssikirjaimet sekä hautakiven siirrot ja oikaisut. Kattava kivivalikoimamme on kotimaista huippulaatua, perinteisistä mustista värillisiin kivilaatuihin. Erikoisuutemme on suuren suosion saavuttanut jään musta gabro.

Hautakivet ja muistomerkit
Kivessä muistot säilyvät. Muistomerkki kertoo tarinaansa jälkipolville kymmeniä, jopa satoja vuosia, joten kiven laatu ja sen persoonallisuus ovat tärkeitä asioita. Yhä enemmän suositaan omaperäisiä, yksilöllisiä kivilaatuja. Myös oman suunnittelun ja perusmalliston variaatioiden avulla saadaan aikaan persoonallisia muistomerkkejä.

Hautakivien kivilajit
Erikoisuutemme on suuren suosion saavuttanut jään musta gabro, joka on spektroliittikiteineen erittäin korkeatasoinen kivilaji. Sitä on helppo työstää, se on sitkeää ja soveltuu siksi vaativiinkiin käyttökohteisiin. Erittäin hyvän kiillottuvuutensa ansiosta Jäänmusta on saavuttanut suosiota hautakivien raaka-aineena.

Toimistomme on avoinna ma-pe 10:00-16:00. Tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimistollamme on jatkuva hautakivinäyttely. Kannattaa tulla kauempaakin. Huomattava hintaetu.

Soita ja sovi aika tai tule käymään!

Hautakiven entisöinti, Hautakiven hopeointi, Hautakiven kaiverrus, Hautakiven kultaus, Hautakiven oikaisu, Hautakiven pesu, Hautakiven puhdistus, Hautakiven siirto, Hautakiven suunnittelu, Hautakiven toimitus, Hautakivet, Hiekkapuhallukset, Jään musta gabro, Kiven kultaus, Kiviveistämö, Kultaus, Lisäkivet, Lisänimen kaiverrus, Lisänimen kaiverrus hautakiveen, Lisänimien kaiverrus, Lyhtykivet, Muistokivet, Muistomerkit, Pronssikirjaimet, Pronssilaatat.

Hautakiviliike Turunen Oy Ilmarintie 7-9,76150 Pieksämäki

Yhteystiedot

Myynti ja asiakaspalvelu
044 057 6530

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti