Edulliset ja laadukkaat hautakivet

Hautakiviedustus Koskenranta Antti

Arvosana: 4.5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

Hautakiviedustus Koskenranta Antti on Teuvalla toimiva ammattilainen, joka suorittaa kokemuksella hauta- ja muistokivien edustusta. Autamme asiakkaittamme tarvittaessa myös hautakivien ja muistokivien suunnittelutehtävissä. Palvelemme koko Etelä-Pohjanmaan alueella, tarvittaessa koko Suomen alueella. Ota yhteyttä!

Edulliset hautakivet, Laadukkaat hautakivet, Hautakiven suunnittelu, Hautakiven entisöinti, Hautakiven kaiverrus
Teuva, Kauhajoki, Karijoki, Isojoki, Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka, Alavus, Kuortane, Lapua, Kauhava, Alajärvi, Ähtäri, Soini, Lappajärvi, Vimpeli, Evijärvi


Laadukkaat hautakivet ja muistokivet kaiverrustöineen asennettuna Teuvalta koko Etelä-Pohjanmaalle

Hautakiviedustus Koskenranta Antti tarjoaa monipuolisia hauta- ja muistokiviin liittyviä palveluja Teuvalta koko Etelä-Pohjanmaalle. Yrityksemme tarjoaa asiakkailleen alan töitä hautakiven kaiverruksesta ja aina asennukseen ja entisöinteihin saakka. Panostamme työssämme aina laatuun, materiaalien kunnioittamiseen sekä huomaavaiseen asiakaspalveluun.

Palvelemme kokonaisvaltaisesti, aina suunnittelusta toteutukseen, kuljetukseen ja pystytykseen. Ota yhteyttä ja käänny rohkeasti meidän puoleemme, jos olet kiinnostunut yksilöllisestä ja kauniista hautakivestä.

Hautakivet, asennus ja suunnittelu
Edustamme yhteistyökumppaniemme valmistamia kauniita hautakiviä. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja suoritamme myös hautakivien asennustyöt. Tarvittaessa autamme mielellämme myös suunnittelutehtävissä – voitte suunnitella hautakiven kokonaan itse tai sitten me voimme avustaa teitä uniikin kiven ja ulkoasun suunnittelussa.

Hautakivien kaiverrus
Toteutamme kaiverrustyöt sekä uusiin että vanhoihin hautakiviin. Meiltä onnistuvat mm. lisänimet, järjestötunnukset kuten veteraanimerkki ja lottamerkki sekä erilaiset muistovärssyt ja muut tekstilisäykset asiakkaan toiveiden mukaan. Lisäksi voimme koristella kiveä erilaisin metallikoristein, kynttiläluukuin, pronssituottein tai aiheeseen sopivin kuvin.

Hautakivien entisöinti ja oikaisu
Kivi on arvokas ja ikuinen materiaali, mutta ajan saatossa sekin vaatii ammattitaitoista hoitoa. Suoritamme hautakivien entisöinnit kattavasti Etelä-Pohjanmaan alueella: puhdistamme kiven, teemme kaiverrusten uudelleenkultaukset tai -hopeoinnit ja toteutamme muut tarvittavat pintamateriaalien käsittelytyöt. Haluamme panostaa laatuun, joten meidän toteuttamamme tekstien kultaus kestää ja pysyy erinomaisesti. Meillä on valikoimisamme myös muutamia pronssituotteita.

Ota yhteyttä missä tahansa kysymyksessäsi!

Edulliset hautakivet, Eläinten hautakivet, Erikoiset hautakivet, Halvat hautakivet, Hautakiven entisöinti, Hautakiven entisöinti hinta, Hautakiven hinta, Hautakiven kaiverrus hinnasto, Hautakiven kaiverrus hinta, Hautakiven oikaisu, Hautakiven oikaisu hinta, Hautakiven puhdistus, Hautakiven suunnittelu, Hautakivet, Hautakivet edullisesti, Hautakivet kuvattuna, Hautakivi hinta, Hautakiviedustus, Hautakivien asennus, Hautakivien entisöinti, Hautakivien kaiverrus, Hautakivien oikaisu, Hautakivien suunnittelu, Hautakivikaiverrus, Kauneimmat hautakivet, Kauniit hautakivet, Laadukkaat hautakivet, Lemmikkien hautakivet, Mustat hautakivet, Pienet hautakivet.

Hautakiviedustus Koskenranta Antti Rantatie 18,64700 Teuva

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti