Hammasproteesit, Hammasteknikko, Erikoishammasteknikko

Hammaslaboratorio Tilles Ky

Arvosana: 4.1/5 (yhteensä 7 arvostelua).

Hammaslaboratorio Tilles tarjoaa erikoishammasteknikon ja hammasteknikon palvelut 30 vuoden kokemuksella Helsingissä. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Y-tunnus: 0640949-9
Tekohampaat, Hammasproteesit, Hammasteknikko, Erikoishammasteknikko, Hammaslaboratorio, Hammasproteesin korjaus
Helsinki, Vartioharju, Puotila, Puotinharju, Marjaniemi, Itäkeskus, Myllypuro, Kontula, Vesala, Mellunmäki, Kivikko, Kurkimäki, Vuosaari, Meri-Rastila, Kallahti, Aurinkolahti, Rastila, Kulosaari, Länsi-Herttoniemi, Roihuvuori, Herttoniemenranta, Tammisalo, Vartiosaari, Jollas, Malmi, Puistola, Tapulikaupunki, Jakomäki


  • Hammaslaboratorio Tilles Ky #1

Hammasteknikon palvelut ammattitaidolla Helsingissä

Hammaslaboratorio Tilles Ky tarjoaa kattavat erikoishammasteknikon palvelut myös koti- ja laitoskäynteinä. Palveluihimme kuuluu hammasproteesien valmistuksen ja korjaamisen lisäksi myös mm. purentakiskojen huollot ja puhdistukset. Toimipisteemme on avoinna sopimuksen mukaan.

Ota yhtyettä ja varaa oma aikasi!

Erikoishammasteknikko, Hammaslaboratorio, Hammasproteesien huolto, Hammasproteesien korjaus, Hammasproteesien pohjaus, Hammasproteesin huolto, Hammasproteesin korjaus, Hammasproteesin pohjaus, Hammasproteesit, Hammasteknikko, Purentakiskon huolto, Purentakiskon puhdistus, Tekohampaat.

Hammaslaboratorio Tilles Ky Korsholmantie 9,00900 Helsinki

Yhteystiedot

  • 09 323 8619
Ota yhteyttä!
0400 313 509

Palvelemme paikallisesti