Hammaslaboratorio, Erikoishammasteknikko

Hammaslaboratorio Lappdent Ky

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Palveluihimme kuuluu kiinteä- ja irtoprotetiikka sekä erikoishammasteknikon palvelut. Tarjoamme hammasteknisiä palveluita yksityisille asiakkaille ja hammaslääkäreille pääsääntöisesti Meri-Lapin alueella. Ota yhteyttä!

Hammaslaboratorio, Erikoishammasteknikko • Y-tunnus: 0361488-4
Kemi, Tornio, Keminmaa, Simo, Tervola


Erikoishammasteknikon palvelut Meri-Lapin alueella

Hammaslaboratorio Lappdent on vuonna 1980 perustettu yritys, joka tarjoaa hammasteknisiä palveluita yksityisille asiakkaille ja hammaslääkäreille. Yritys sijaitsee Kemissä ja tarjoaa pääsääntöisesti palveluitaan Meri-Lapin alueella, mutta tekee yhteistyötä myös muualle päin Suomea.

Hammaslaboratorio Lappdent on tehnyt yrityksen perustamisesta lähtien yhteistyötä yksityisten-, kuntien- ja kaupunkien hammas- lääkäreiden kanssa. Yritys tarjoaa erikoishammasteknikon palveluita omalla vastaanotollaan Kemissä Keskuspuistokadulla.

Palveluihimme kuuluu kiinteä- ja irtoprotetiikka sekä erikoishammasteknikon palvelut.

 • Kiinteä protetiikka
  Kokokeraamiset kruunut ja sillat, metallokeraamiset kruunut ja sillat, implanttityöt, E-Max kruunut, täytteet ja laminaatit.
 • Irtoprotetiikka
  Levyosa- ja kokoproteesit ja rankaproteesit. Levyproteesityöt valmistamme Ivobase-tekniikalla, jolloin jäännösmonomeerimäärä on minimaalinen.
 • Oikomishoidot
  Retentiokojeet, aktivaattorit, linquaali- ja palatinaalikaaret Q-Helix, Bi-Helix ja muut erikoiskojeet.
 • Muut tuotteet
  Purentakiskot, valkaisulusikat, hoitolusikat, uniapneakiskot ja hammassuojat.
 • Erikoishammasteknikkopalvelut
  Teemme asiakkaillemme suoraan kokoproteeseja, pohjauksia ja korjauksia. Ohjaamme asiakkaamme tarpeen vaatiessa jatkohoitoon hammaslääkärille.

Mikäli vastaanotolle tulo on asiakkaallemme liikuntarajoitteen vuoksi este, teemme tarpeen vaatiessa kotikäyntejä. Mainitsethan mahdollisesta kotikäynti toiveesta ajanvarauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä ja tervetuloa vastaanotolle!

Aktivaattorit, Bi-helix, E-max kruunut, Erikoishammasteknikko, Hammaslaboratorio, Hammassuojat, Hoitolusikat, Implanttityöt, Irtoprotetiikka, Kiinteä protetiikka, Kokokeraamiset kruunut ja sillat, Kokoproteesit, Levyosaproteesit, Linquaalikaaret, Metallokeraamiset kruunut ja sillat, Oikomishoidot, Palatinaalikaaret Q-helix, Pohjaukset ja korjaukset, Purentakiskot, Rankaproteesit, Retentiokojeet, Täytteet ja laminaatit, Uniapneakiskot, Valkaisulusikat.

Hammaslaboratorio Lappdent Ky Keskuspuistokatu 2, 94100 Kemi

Yhteystiedot

Avoinna

 • Ma-To
 • Pe

Palvelemme alueellisesti