Erikoishammasteknikko Pietarsaaressa

Hammaslaboratorio Jakodent Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Hammaslääkärit tilaavat töitä Jakodentista, joka täyden palvelun hammaslaboratoriona valmistaa lähes kaikkea hammasprotetiikkaa. Jakodent tarjoaa myös erikoishammasteknikon palveluja hammasproteesien käyttäjille. Erikoishammasteknikko Johan Svahn on erikoishammasteknikkoliiton jäsen.

Y-tunnus: 1803090-2
Hammasteknikko, Erikoishammasteknikko, Hammaslaboratorio, Hammasproteesit, Purentakiskot
Pietarsaari, Kruunupyy, Luoto, Pedersöre, Uusikaarlepyy


  • Erikoishammasteknikko Johan Svahn

Erikoishammasteknikon palvelut Pietarsaaressa

Jakodentilla Johan toimii erikoishammasteknikkona ja tarjoaa seuraavia palveluja hammasproteesin käyttäjälle Pietarsaaren seudulla:

  • Suun ja hammasproteesin tarkastus
  • Uudet hammasproteesit
  • Hammasproteesin pohjaukset (tiivistykset)
  • Hammasproteesin korjaukset
  • Puhdistukset ja huolto
  • Mahdollinen jatkohoitoon ohjaaminen

Valmistamme kaikkea irtoprotetiikkaan liittyviä hammasteknisiä töitä mm. kokoproteesit, akryyli osaproteesit sekä lasersintratut CoCr-osaproteesit. Erikoishammasteknikko Johan Svahn tekee kokoproteesit suoraan asiakkaille.

Kiinteä protetiikka
Valmistamme E.max kruunuja, siltoja ja kevytsiltoja käyttäen Ivoclarin materiaaleja. Useimmissa tapauksissa suunnittelemme työt 3D:ssä ja jyrsimme PrograMill7:lla, mutta vaativimmat / suuremmat työt jyrsitään vahasta ja prässätään perinteisellä tavalla. Meiltä saa myos zirkonia kruunut, jotka tilataan kotimaiselta alihankkijalta.

Metallokeraamiset kruunut, sillat ja kevytsillat valmistetaan 3D:tä käyttäen. Skannaamme ja suunnittelemme CoCr-rungot, jotka sitten tulostetaan lasersintraamalla (Kulzer). Päälle poltetaan Ivoclarin IPS Style Ceram posliinia.

Hampaiden oikominen
Tavallisimmat oikomishoidossa valmistamamme kojeet ovat mm. Quad Helix, linguaalikaaret, Van Beek-aktivaattorit, erilaiset retentiolevyt sekä -langat. Van Beek aktivaattorit suunnittelemme 3D:ssä ja jyrsimme PMMA:sta (keittoakryyli). Juotoksiin käytämme korkeapitoista hopeaa.

Purentakiskot
Myös purentakiskojen teossa hyödynnetään 3D teknologiaa. Kiskot suunnitellaan 3Shape:ssa ja ne jyrsitään PMMA:sta. Suurin osa töistä tehdään vielä kipsimalleja skannaten, mutta meillä on mahdollisuus vastaanottaa myös digitaalisia suuscannauksia. Jyrsimme myös kiskoja muille laboratorioille alihankintana.

Uniapneakiskot
Olemme Scheun valtuutettu CA® CLEAR ALIGNER sekä IST ja TAP-uniapnea kiskojen valmistaja.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa palveluistamme!

Erikoishammasteknikko, Hammaslaboratorio, Hammasproteesien valmistus, Hammasproteesin korjaus, Hammasproteesin pohjaus, Hammasproteesit, Hammasteknikko, Kevytsillat proteesi, Kiinteät hammasproteesit, Kokoproteesit, Oikomishoito, Osaproteesit, Purentakiskot, Uniapneakiskot.

Delproteser, Helproteser, Protesreparationer, Påfyllningar, Specialtandtekniker, Tandproteser, Tandtekniker, Tandtekniskt.

Hammaslaboratorio Jakodent Oy Etelänummikatu 2,68600 Pietarsaari

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti