Erikoishammasteknikko, Kokoproteesit, Osaproteesit

Hammaslaboratorio Hammaspojat Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Valmistamme erikoishammasteknikkotyönä koko- ja osaproteesit suoraan asiakkaille. Toimenkuvaan kuuluu myös silta- ja implanttiprotetiikka, erilaiset oikomiskojeet sekä hammassuojien valmistus. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1769111-9
Erikoishammasteknikko, Hammaslaboratorio, Kokoproteesit, Osaproteesit, Tekohampaat, Hammassuojat
Rovaniemi, Ivalo, Kemi, Tornio, Sodankylä, Keminmaa, Kemijärvi, Inari, Kittilä, Ylitornio, Ranua, Kolari, Salla, Pello, Posio, Tervola, Simo, Muonio, Enontekiö, Utsjoki, Savukoski, Pelkosenniemi


  • Hammaslaboratorio Hammaspojat Oy #1

Täyden palvelun hammaslaboratorio Rovaniemellä ja Ivalossa

Hammaspojat Oy on täyden palvelun hammaslaboratorio Rovaniemellä ja Ivalossa. Valmistamme hammastekniset tuotteet kuten tekohampaat ja hammasproteesit sekä hammassuojat ja -sillat, ammattitaidolla ja takuutyönä.

Yrityksen toiminnasta vastaa erikoishammasteknikko Marko Puuronen. Lisäksi laboratoriossa työskentelee hammaslaborantti Janne Tauriainen ja hammaslaborantti Teemu Niemeläinen.

Valmistamme erikoishammasteknikkotyönä koko- ja osaproteesit suoraan asiakkaille. Toimenkuvaan kuuluu myös silta- ja implanttiprotetiikka, erilaiset oikomiskojeet sekä hammassuojien valmistus.

Ota yhteyttä ja varaa oma aikasi!

Erikoishammasteknikko, Hammaslaboratorio, Hammassuojat, Hammassuojat urheilijoille, Hammassuojien valmistus, Implanttiprotetiikka, Irtoprotetiikka, Kokokeraamiset kruunut, Kokokeraamiset laminaatit, Kokokeraamiset sillat, Kokoproteesit, Oikomiskojeet, Osaproteesit, Siltaprotetiikka, Tekohampaat, Valkaisukiskot.

Hammaslaboratorio Hammaspojat Oy Rovakatu 8,96100 Rovaniemi

Yhteystiedot

Ajanvaraus
044 515 2126
050 544 0431
Ajanvaraus Ivalo
044 515 2127
050 544 0431 (Marko)
050 597 1125 (Arto)
Ivalon toimipiste
Piiskuntie 5
98800 Ivalo

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti