Hammaslaboratorio, Erikoishammasteknikko, Hammasproteesit

Hammas-Laakso

Arvosana: 4/5 (yhteensä 24 arvostelua).

Hammaslaboratoriopalvelut esteettiseen hammashoitoon ja kiinteään hammasprotetiikkaan. Erityisosaamisalueitamme ovat implantit, kaikki kokokeraamiset tuotteet, kruunu- ja siltaprotetiikka. Ota yhteyttä!

Hammaslaboratorio, Erikoishammasteknikko, Hammasteknikko, Hammasproteesit, Tekohampaat • Y-tunnus: 2531493-8
Heinola, Sysmä, Hartola, Asikkala, Joutsa, Pertunmaa, Vierumäki, Jaala


  • Hammas-Laakso #1

Palveleva hammaslaboratorio tarjoaa ammattitaitoiset erikoishammasteknikon palvelut Heinolassa ja lähiympäristössä

Hammaslaboratoriopalvelut esteettiseen hammashoitoon ja kiinteään hammasprotetiikkaan. Erityisosaamisalueitamme ovat implantit, kaikki kokokeraamiset tuotteet, kruunu- ja siltaprotetiikka.

Erikoishammasteknikon osaamiseen kuuluvat erilaisten proteettisten töiden suunnittelu yhdessä hammaslääkärin kanssa ja töiden tekninen valmistus. Tyypillisiä töitä ovat erilaiset irtoproteettiset koko- ja osaproteesit sekä metallirunkoiset rankaproteesit sekä kiinteät proteettiset ratkaisut (kuten kruunut, osakruunut, hammaskuorikot eli laminaatit sekä implanttikruunut).

Tervetuloa!

Erikoishammasteknikko, Hammaslaboratorio, Hammasproteesit, Hammasteknikko, Implanttikruunu, Implanttiprotetiikka, Kokokeraaminen kruunu, Kokokeraaminen silta, Kruunut, Metallirunkoinen osaproteesi, Osaproteesit, Proteesien korjaus, Proteesien pohjaus, Proteesien puhdistus, Proteesien tarkastus, Proteesien valmistus, Purentakiskot, Rangat, Sillat, Tekohampaat.

Hammas-Laakso Kauppakatu 11, 18100 Heinola

Yhteystiedot

  • 03 715 5448

Palvelemme paikallisesti