Siirtonurmikon asennus ja myynti

Hämeen Siirtonurmi

Arvosana: 3,6/5 (yhteensä 19 arvostelua).

Toimitamme aitoa siirtonurmea niin pieniin pihan korjauksiin, kuin suurempiin pihan viimeistelyihinkin. Hämeen Siirtonurmelta tilaat heti käyttövalmiit nurmikot suoraan tuottajalta. Siirtonurmi on hyvä vaihtoehto pihan pieniin korjaustöihin tai vaikka uudiskohteen pihan nopeaan viimeistelyyn. Vastaamme niin pienten, kun suurempienkin nurmialueiden nopeasta viimeistelystä 18 vuoden kokemuksella!

Siirtonurmi, Siirtonurmikko, Siirtonurmen asennus • Y-tunnus: 1144286-7
Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki, Janakkala, Renko, Tammela, Forssa, Iiittala, Akaa, Viiala, Valkeakoski, Pälkäne, Kangasala, Lempäälä, Tampere, Nokia


  • Hämeen Siirtonurmi #1

Siirtonurmea suuret ja pienetkin erät nopeasti ja joustavasti!

Hämeen Siirtonurmi on toiminut siirtonurmen tuottajana 90-luvun alusta lähtien. 90-luvulla siirtonurmi oli Suomessa vielä varsin uusi käsite viherrankentamisessa, mutta sen suosio on lisääntynyt niin yksityisten pihojen, kuin viherrakentajienkin parissa nopeutensa ja helppoutensa ansiosta. Siirtonurmen avulla piha valmistuu avaimet käteen periaatteella käden kääntessä ja nurmikko on asennuksen jälkeen heti valmis käytettäväksi.

Mikä siirtonurmi?
Siironurmi on helppo ja nopea tapa viimeistellä pihan ilme. Heti käyttövalmis aito nurmikko antaa monia mahdollisuuksia pihan käyttöön, niin juhliin, kuin rakennuksen lopputarkastusta vartenkin. Siirtonurmen etuna on sen helppous ja huolettomuus. Asennetulla siirtonurmella voi heti pelata jalkapalloa tai viettää pihajuhlia.

Siirtonurmikko toimitetaan rullassa, jossa on neliö valmista nurmikkoa.

Siirtonurmen lisäksi toimitamme myös nurmen asennuspalveluita sekä pohjatyö -ja kuljetuspalveluita tarpeen mukaan. Toimitamme pienemmätkin nurmierät tarvittaessa myös asennettuna. Tiedustele siirtonurmen asennuspalveluamme!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään sinun pihallesi sopiva ratkaisu!

Nurmikon pohjatyöt, Siirtonurmen asennus, Siirtonurmen suunnittelu, Siirtonurmi, Siirtonurmikko.

Yhteystiedot

Siirtonurmen tilaukset, myynti ja asennuspalvelut
0500 485 221

Palvelemme alueellisesti