Kaiverrus, Leimasimet, Kilvet, Tarrat

Finn Mareka Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Me täällä Finn Marekassa olemme erikoistuneet kaikenlaiseen merkitsemiseen. Toteutamme leimasintuotteet ja -tarvikkeet, kilvet ja opasteet kaiverruksineen ja tarratöineen niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin. Nykyaikaisella kalustolla pystymme kaivertamaan ja merkitsemään monipuolisesti asiakkaiden toivomille materiaalille. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0148804-4
Tarrat, Leimasimet, Kilvet, Nimineulat, Muistolaatat, Kaiverrus, Aluekartat, Autoteippaukset, Ulko-opasteet
Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Vaasa, Hämeenlinna, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Hyvinkää, Lohja, Järvenpää


Leimasintehdas, kilpitehdas, kaivertamo

Olemme osaava leimasintehdas, kilpitehdas ja kaivertamo, joka on toiminut perheyrityksenä jo vuodesta 1977 alkaen. Laaja ja monipuolinen tuotevalikoimamme kattaa koko merkitsemisalan. Suunnittelemme ja toteutamme leimasintuotteet ja -tarvikkeet sekä monenlaiset kilvet ja opasteet kaiverruksineen ja tarratöineen eri materiaaleille.

Teemme tuotteet valmiiden mallien mukaan tai mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Nykyaikainen konekantamme mahdollistaa eri materiaalien monipuolisen käytön. Toteutamme leimasimet, merkintälaitteet, kaiverrustyöt sekä muut tuotteet merkitsemiseen niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Kuvia ja esimerkkejä tuotteistamme löydät kotisivuiltamme.

Erottuakseen muista uusi yritys tarvitsee yksilölliset leimasimet, kilvet, opasteet ja tarrat. On järkevää keskittää tilauksensa luotettavaan, asiansa osaavaan toimittajaan, jolla on riittävän laaja tuotevalikoima. Siinä säästää sekä aikaa että energiaa ja usein myös rahaa. Kun logot ja muut tiedot ovat meillä valmiina, lisätilauksetkin sujuvat helposti vaikkapa puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Aluekartat, Autoteippaukset, Erikoistyöt, Irtokirjaimet, Irtokirjaimet sisälle, Kaiverrus, Kaiverrustyöt, Kilvet, Laser tarrat, Leimasimet, Liikennemerkit, Maalaussabluna, Maalaussabluunat, Muistolaatat, Nimineulat, Painotyöt, Polttoleimasimet, Postilaatikkokilvet, Summeritaulut, Tarrat, Uimahalliopasteet, Ulko-opasteet, Valomainokset.

Finn Mareka Oy Patokoskenkatu 10,15700 Lahti

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti