Luontoselvitykset, Natura-arviointi

Faunatica Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Me Faunatica Oy:ssä tuotamme ympäristö­palveluja luonto­selvityksistä ja hoito­suunni­telmista koulutukseen ja luontoarvoja edistävään maise­mointiin. Perustamis­vuodesta 2000 lähtien olemme to­teut­taneet yli 160 asiak­kaan toimeksiantoja noin 190 kun­nan alueella ympäri Suomea. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1641610-7
Luontoselvitys, Luontoselvitykset, Natura-arviointi, Lepakkoselvitys, Linnustoselvitys, Liito-oravaselvitys
Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti, Hanko, Inkoo, Raasepori, Askola, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Lapinjärvi, Loviisa, Uusimaa, Etelä-Suomi


Luontoselvitykset sekä uhanalaisten eläimien ja muiden lajien selvitys ammattitaidolla

Palvelemme pääasiassa yrityksiä sekä kuntia ja kaupunkeja Uudellamaalla ja Etelä-Suomessa, mutta sopimuksen mukaan lähdemme muuallekin Suomeen.

Luontoselvitykset
Luontoselvityksen tarkoitus on tuottaa luotettavaa tietoa ympäristön luontotyypeistä ja lajeista, ja tietyt lait edellyttävät luontovaikutusten arvioimista sekä luonnonolojen kuvaamista. Näitä ovat esimerkiksi maankäyttö- ja rakennuslaki, luonnonsuojelulaki sekä ympäristönsuojelulaki, monien muiden ohella. Pitkäaikaisen kokemuksemme perusteella osaamme suunnitella ja toteuttaa tarpeisiisi luonto­selvi­tyksen, joka täyttää lakisääteiset vaatimukset ja viranomaiskriteerit.

Lajiselvitykset
Lajiselvityksiä tarvitaan suunnittelussa, joka koskee maankäyttöä, joka saattaa vaikuttaa uhanalaisten ja suojeltujen lajien esiintymiseen. Luonnonsuojelulain mukaan selvitys pitää tehdä, jos rakennettavalla alueella epäillään esiintyvän esimerkiksi liito-oravia, viitasammakoita tai muita luontodirektiivin lajeja. Faunatican kautta käytettävissäsi on kattava asiantuntijaverkosto, josta löytyy korkeatasoinen osaaminen kaikkien maankäytössä huomioitavien eliölajien ja -lajiryhmien selvittämiseen.

Natura-arviointi asiantuntevasti
Natura 2000 -alueiden verkostolla suojellaan tärkeitä luontotyyppejä ja lajeja. Natura-arviointi selvittää Natura-alueilla tai niiden lähistöllä toteutettavien hankkeiden tai suunnitelmien vaikutukset. Luonnonsuojelulain mukaan se on tehtävä aina, jos hanke saattaa vaikuttaa Natura-alueeseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Lajiselvitys, Lepakkoselvitys, Liito-oravaselvitys, Linnustoselvitys, Luontoselvityksen laatiminen, Luontoselvitykset, Luontoselvitykset ja luontovaikutusten arviointi, Luontoselvitys, Luontoselvitys sertifikaatti, Luontoselvitysten laatiminen, Luontovaikutusten arviointi, Natura 2000 arviointi, Natura-arviointi.

Faunatica Oy Kutojantie 11,02630 Espoo

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti