Ostamme energiapuuta

Falck Service Oy Ab

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

FALCK SERVICE OY AB on itäisellä Uudellamaalla toimiva yritys, jonka toiminta käsittää kaiken puun ostosta haketoimituksiin ja lämmön myyntiin.

Y-tunnus: 0815887-3
Energiapuun osto, Ostamme energiapuuta, Energiapuun ostajat, Energiapuun hinta 2024, Energiapuun ostajia, Ostetaan energiapuuta
Loviisa, Porvoo, Sipoo, Askola, Lapinjärvi, Myrskylä, Pukkila, Pyhtää, Hamina, Itä-Uusimaa


  • Falck Service Oy Ab #1

Ostetaan energiapuuta ja energiapuukohteita

FALCK SERVICE OY AB on itäisellä Uudellamaalla toimiva yritys, jonka toiminta käsittää kaiken puun ostosta haketoimituksiin ja lämmön myyntiin. Yrityksen perustaja ja omistaja on Patrik Falck. Käsittelemme noin 20-25 tuhatta kiintokuutioita puuta vuodessa.

Haketus tehdään yleensä Heinolan 1300 RML hakkurilla terminaalissa. Haketta ja lämpöä toimitetaan useaan kohteeseen Itä-Uudellamaalla. Kaikki huollot ja korjaukset tehdään omin voimin. Yrityksen palkkalistoilla on 3 henkilöä ja lisäksi alihankkijoita.

Yrityksellämme on 2 terminaalia Liljendaalissa missä haketetaan pääsäntöisesti talvisin. Hakkutähde ja kokopuu haketetaan metsissä. Yrityksen päätoimialue on Helsinki-Kotka-Kouvolan alueella ja yritys toimittaa haketta 5-7 voimalaan. Toimitamme myös haketta pienkäyttäjille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Energiapuun hinta 2024, Energiapuun ostajat, Energiapuun ostajia, Energiapuun osto, Hakepuu, Hakepuu hinta, Hakepuun hinta, Hakepuun ostajat, Hakepuun osto, Ostamme energiapuuta, Ostetaan energiapuuta, Puuhake hinta.

Falck Service Oy Ab Brobackavägen 15,07880 Liljendal

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti