Louhinta, Louhintatyöt, Räjäytystyöt

Etelä-Suomen Louhinta- ja Rakennuspalvelu Oy

Arvosana: 4,3/5 (yhteensä 3 arvostelua).

Etelä-Suomen Louhinta- ja Rakennuspalvelu Oy tarjoaa palveluja puunkaadoista kivien ja kanaalien rajäytyksiin. Toimenkuvaamme kuuluu myös jätevesijärjestelmien myynti ja asennus. Kaikki palvelut tehdään ammattitaidolla, aidolla kokemuksella ja luotettavasti. Ota yhteyttä!

Louhinta, Louhintatyöt, Räjäytystyöt • Y-tunnus: 2182047-0
Siltakylä, Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Kerava, Kitee, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Lohja, Loviisa, Porvoo, Pyhtää, Vantaa, Virojoki, Etelä-Suomi


  • Etelä-Suomen Louhinta- ja Rakennuspalvelu Oy #1

Louhimme ja räjäytämme vuosien kokemuksella

Tarjoamme louhinta- ja räjäytyspalveluita sekä ruoppausta ja puunkaatoa yksityisille, yrityksille, kaupungeille, kunnille. Toimintamme keskittyy Etelä-Suomen alueelle.

Louhinta
Louhimme ja räjäytämme vuosien kokemuksella kallioiden lisäksi isot ja pienet kivet, kanaalit sekä kaivonpohjat. Paikalle pääsemme sutjakasti maastoautolla tai vaikka mönkijällä.

Ruoppaus
Mietitkö mökkirannan syventämistä? Onko yhteyslaituriin johtava reitti käynyt matalaksi? Vaivaako kivi veneiden kääntöpaikalla? Meiltä saat ruoppauksen suunnittelusta toteutukseen vuosien kokemuksella.

Puunkaato
Peittääkö liian suureksi kasvanut pihakuusi maisemaa? Onko pihakoivu arveluttavasti kallellaan? Vaarantaako puusto sähkö- tai puhelinlinjaa? Pihapuiden ja muidenkin puiden kaadot ammattitaidolla.

Lumityöt
Teemme lumitöitä Pyhtään alueella. Kysy lisää myynnistämme!

Ota yhteyttä!

Kalliolouhinta, Kiilaus, Kivien räjäytys, Louhinta, Louhintatyöt, Lumityöt Pyhtää, Pihakivien räjäytys, Puunkaato, Ruoppaus, Räjäytystyöt, Tartuntojen poraus.

Etelä-Suomen Louhinta- ja Rakennuspalvelu Oy Kangasmäentie 16, 49220 Siltakylä

Yhteystiedot

  • 044 060 1177
  • Enable JavaScript to view protected content.

Palvelemme alueellisesti