Hammasproteesit, Tekohampaat, Hammaslaboratorio

Erikoishammasteknikko Korpela Jarmo

Arvosana: 4,1/5 (yhteensä 17 arvostelua).

Liikkuva hammaslaboratorio tuo erikoishammasteknikon palvelut vaivattomasti paikalle ja tarjoaa helppoutta hammasproteeseihin liittyviin palveluihin. Asiakkaan ei tarvitse lähteä vastaanotolle vaan palvelu tulee haluttuun paikkaan kaupunkiin, taajaman ulkopuolelle, kotiin tai laitokseen. Ota yhteyttä!

Erikoishammasteknikko, Hammasproteesit, Tekohampaat, Hammaslaboratorio • Y-tunnus: 1548998-8
Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Pomarkku, Kankaanpää, Merikarvia, Siikainen, Jämijärvi, Honkajoki, Karvia, Alajärvi, Ähtäri, Kihniö, Alavus, Kuortane, Kristiinankaupunki, Kaskinen, Närpiö, Rauma, Eurajoki, Vaasa, Toholampi, Kokkola, Uusikaarlepyy, Pietarsaari, Kruunupyy, Halsua, Veteli, Lestijärvi, Karstula, Kyyjärvi, Perho


  • Erikoishammasteknikko Korpela Jarmo #1

Erikoishammasteknikon liikkuva hammaslaboratorio Satakunnassa

Tuon erikoishammasteknikon palvelut kotiovelle. Tämä liikkuva palvelu lyhentää asiakkaan matkan erikoishammasteknikon vastaanotolle puhelinsoiton mittaiseksi ja säästää asiakkaan käyntejä vastaanotolla. Kokoproteesit, pohjaukset ja korjaukset hoituvat nykyaikaisesti varustellusta hammasautosta.

  • Uudet kokoproteesit
  • Hammasproteesien pohjaukset
  • Hammasproteesien korjaukset

Tiesitkö, että kokoproteesit on hyvä huoltaa ja tarkastuttaa vuoden välein ja pohjata 2-3 vuoden välein. Proteesit suositellaan uusittavaksi 5-10 vuoden välein.

Kokoproteesit, pohjaukset ja korjaukset hoituvat nykyaikaisesti varustellusta hammasautosta. Potilastuoli on autossa, jossa sovitustyö tehdään. Mikäli liikkuminen on rajoitettua, sovitustyöt voidaan tarvittaessa tehdä asiakkaan tiloissa kotona tai laitoksessa.

Hammasproteesin valmistuksen työvaiheet tehdään hammasautossa, jolloin eri vaiheita voidaan tehdä useampia yhden käynnin aikana.

Minulle on kertynyt kokemusta alalta yli 30 vuoden ajalta erilaisista proteesitöistä. Nyt onkin aika tarjota jotain uutta. Tämä liikkuva palvelu on ilmeisesti ensimmäinen ja ainoa Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää liikkuvan hammaslaboratorion palveluista!

Erikoishammasteknikko, Hammaslaboratorio, Hammasproteesien korjaukset, Hammasproteesien pohjaukset, Hammasproteesin huolto, Hammasproteesin korjaus, Hammasproteesin pohjaus, Hammasproteesit, Hammasteknikon kotikäynnit, Kokoproteesit, Liikkuva hammaslaboratorio, Tekohampaat, Tekohampaat kotiin, Tekohampaat kotona.

Erikoishammasteknikko Korpela Jarmo Vierutie 9-11 as. 7, 28600 Pori

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti